KUSH ËSHTË AI I PA UDHË QË DEL KUNDËR ARBËRESHIT TONË – MALLKIMI I KOMBIT DO TË BJERË MBI TË !

0
348


Shprti më është trazuar, zemra ka rritë ritmin e saj , mbi kotën e lejuar, sepse shqiptarët duhet ti vënë gishtin mirë kokës dhe mos të dalin kundër një ARBRESHI , që ka lënë rehatinë e vet, ka lënë cifiqet e veta , punët e tij dhe për kaq e kaq vite po mirret dhe bërtetë me të madhe për cështjen shqiptare dhe e ka cuar deri në instancat më të larta të AMERIKES dhe i thotë shqiptarve , kini kujdes , se dikush që ka ardhur të ju ndihmojë po ju shkatërron . Une po i drejtohem dhe të parit të shtetit tim që Ai person nuk është e vlefteshën se i shërben dikuj tjetër

DHE CFARE BEN SHQIPTARI I DREQIT ?

Në vend qe ti thotë falemnderit nga mëngjezi deri në darkë dhe të ulet dhe të lutet për të dhe shëndetin e tij që të jetojë edhe për shumë vite të tjera, se me ndihmen e tij AMERIKA kuptoi më mire dhe më shumë cështjen shqiptare . Ngrihet dhe fton si te jetë në cifligun e tij , që vetëm ka hagër para nga shqiptarët u thotë me paturpësi që të hidhemi kundër Arbëreshit , sepse Arbreshi na don të mirën dhe ne duam shkatërrimin, duam që ti shërbejmë shkaut, jo Kosovës dhe shqiptarisë .

O njeri po të kesh pak turp , se nga ajo cfarë kuptova unë je dhe nga trevat e MALESISË , ku malësoret tonë janë vra e pre me shkja O I PA UDHE , po si i del kundra ARBRESHIT , po a nuk ke fare marre , po fytyrë a ke . Po prinderit tuaj nuk të kanë mësuar kështu O NJERI , por kërko falje publike, se kur ke bërë atë thirrje idiote , thuaj ke qenë i ndikuar nga alkoholi, apo të ka rënë korona virusi.

Kush je te Ti të dalësh kundër një ARBRESHI , që një jetë e ka vënë në shërbim të kombit tim, që ti o i PAUDHË e ke braktisur dhe ke zënë një zyrë dhe një karrige dhe na con shurren perpjetë. Ti nuk ke asnjë të drejtë morale as qytetare, por as kombetare dhe atdhetare, se ti po te ishe aq i fuqishëm le ta coje zërin kur ti prene dhe ti masakruan, qoftë në MALËSI dhe në Kosovë, në Iliridë dhe në Luginën e Preshevës. Pse nuk e ngre zërin Ti, por i duhet një ARBERISHI, se ty të janë trashur bythet . Turp për Ty dhe turpi të mbulofte në jetë të jetëve !

Unë që ju shkruaj, jam amaneti i të parërve të mij, që u prenë e u vranë me shkja në 1911, për ta nritur flamurin, së bashku me Kryetrimin e Malësisë , flamurin shqiptarë , ndaj shpirti nuk gjen prehje , sepse vertetë jetoj në tokë të huaj, por me zemer dhe shpirtë jam në trollin tim e në trojet e të parve të mij dhe kur shoh një ARBRESH , që më mbron kombit tim , une ndihem shumë i vogël para tij, se do të isha unë , në vend të tij , ti që ke marrë një shkollë dhe dijet që kë marrë aty ti vije në shërbim edhe të kombit tënd, por ja që nuk e bëre , por preferon të vihesh në krah të kundërt të atij që kontribon.

Vetëm një gjë do të këshilloja që të hapësh youtuben dhe ta gjesh se cfarë thotë Milloshevici nga gjygji i Hagës , për ARBRESHIN. pse Milloshi nuk përmendi emrin tënd apo të dikuj tjetër , por akuzoi atë se ja bombardoi Serbinë . Prandaj thirri mendjes sa nuk je vonë dhe mos përcaj kombin tënd, por deli zot deri në pikën e fundit të gjakut , se ke gjak shqiptari !