Lekë Frroku – PSE MASHTROJMË VETEN ME THËNJET – “Jam krenar që jam Shqiptarë”

0
74

“O flamuri më i bukur në botë” një heraldikë përçmuese me gjakun dhe shqiponjën grabitëqare. Njē komb me sqep të ngurosur. Njerëz paganë që në kushtetutë fillojnë “…me besimin në Zot”. Popull me histori të tjetërsuar në gjenezë…eh çfarë nuk jemi ne!
Popull qesharak mes popujve të këtijë planeti
(Realiteti Shqiptar ).
“Rini pa shpresa dhe pleqëri plot vetmi dhe skamje”
Më duket se ne shqiptarët ia bëjmë vetë varrin njëri-tjetrit, armiku vetëm sa na përçan pakëz, pastaj rri e bën sehir. Kam pasur këtë mendim qëkur, por tani që dhe puna më lidh pak a shumë me këto “politikuçka” jam bindur totalisht që:
Sjellja e Shqiptarisë në këtë pikë, një shtet pa dinjitet, me popullsi që ka arritur pikën e varfërisë, me një rini pa shpresa dhe pleqëri plot vetmi dhe skamje, ka qenë një PLAN i mirëdetajuar.
-Tani erdhëm këtu, ky mendoj nuk mund të jetë finishi, ka akoma derisa të mbërrijmë pikën kritike. Shikoni ecjen tonë nëpër demokraci dhe do filloni të mendoni seriozisht për atë që po ju them.
Rrëzuam Diktaturën, me një grusht studentësh plot ideale dhe kërkesa fillimisht për kushte më të mira në konvikte.
Qeveria që erdhi, lajmëroi me të madhe që diktatura do shembet njëherë e përgjithmonë, duke luajtur kështu me ËNDRRËN e Shqiptarëve për të qenë të lirë. 18 vjet më pas, plasi bomba në Gërdec, tronditi themelet e ndërgjegjes tonë, por jo politikën. Një jetë që s’vlen në Shqipëri as sa e qeni rrugësh.
Kosova pjesa jonë e ndarë po e djallos akoma më shumë,bëri luften për liri,derdhi gjakun lum.
Dhe ç’farë solli !? Ca “komandand të pasuruar,qindra luftrtarë te rrenosur e sakatuar, e një rini pa pikë shprese .
Mendoj se ne duhet të shikojmë nga fajtorët kryesorë, jo këta pupacët që e quajnë veten deputetë. Po nga cila anë do kërkojmë, mos vallë At Fishta e kishte gabim kur bërtiste se:
“Shqiptarit i shëndrijnë sytë në dritë të arit, ma shumë se në dritë të Flamuri”???

Mund të jetë një imazh i 1 person, në këmbë dhe bazen uji
Mund të jetë një imazh i 1 person, kalë dhe ambiente të jashtme
Mund të jetë një imazh i 10 persona dhe njerëz në këmbë
Mund të jetë një imazh i 4 persona, fëmijë dhe njerëz në këmbë
Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe njerëz në këmbë
Mund të jetë një imazh i 7 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të jashtme
Mund të jetë një imazh i 5 persona dhe njerëz në këmbë
Mund të jetë një imazh i 3 persona dhe njerëz në këmbë
Mund të jetë një imazh bardhezi i 1 person
Mund të jetë një imazh i 1 person
Mund të jetë një imazh bardhezi i 1 person
Mund të jetë një imazh i teksti
Mund të jetë një imazh i 1 person
Mund të jetë një imazh i 2 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i 1 person
Mund të jetë një imazh bardhezi i 3 persona
Mund të jetë një imazh bardhezi i 1 person, fëmijë, në këmbë dhe ambiente të jashtme
Mund të jetë një imazh i 1 person, fëmijë dhe në këmbë
Mund të jetë një imazh i 1 person, në këmbë dhe ambiente të jashtme
Mund të jetë një imazh i 4 persona dhe njerëz në këmbë

Burimi/Facebook