LETRA E NJË BABAI DREJTUAR VAJZËS SË TIJ: “EJA, VAJZA IME E VOGËL, MË SHPESH TANI QË JAM AKOMA KËTU”

0
61

Letra e një babai për vajzën e tij: Nuk ka asnjë që nuk është i pavdekshëm. Edhe prindërit tanë. Për sa kohë që njerëzit tanë janë afër nesh, ne priremi t’i injorojmë ata. Ne i marrim ato si të mirëqena. Sidoqoftë, kjo është një situatë që është e lehtë për tu ndryshuar, por shumë e vështirë për t’u mësuar.

Letra e një babai për vajzën e tij: Çfarë shkruan ai në letër

Letër vajzës sime.

Koha do të kalojë, vajza ime dhe kur nuk do të jem atje, heshtja do të pushtojë shtëpinë, duke sjellë të ftohtë, acar edhe nëse është verë…

Do të përpiqesh të kthehesh pas në kohë dhe kujtimet e vajzës së vogël do të kërkojë përqafimin tim … Do të kujtosh sa të kam dashur…

Do të vish dhe do të shkosh përsëri në shtëpinë tonë, por askush nuk do ta hapë për ty, vetëm plepi do të të bëjë me sy dhe do të dëgjosh fëshfërimën e qetë të gjetheve të tij … Sot nuk ke kohë, unë e di dhe syrin tim dridhet, jam i zemëruar; dreqin, dua të qaj…

Koha do të kalojë dhe heshtja do ta mbështjellë atë … Ti do të më kujtosh duke buzëqeshur dhe unë do të bëhem lot në syrin tënd … Eja tek unë vajzë e vogël, më shpesh … tani që jam akoma këtu dhe mbaj mend se të dua shumë

Sofia Nikolaidou.

Burimi/https://fjalajone.com/