Mamut Skenderi – Nji takim shum i fuqishem me Senatorin Menendez

0
59

Nji takim shum i fuqishem me Senatirin Menendez nji zer i fuqishem ne Kongres dhe Senat per mardhanje me jasht ne kongres dhe Senat i cili i dha nji mesazh te fuqishem provokime Serbe ndaj Kosoves sot ne takimin qe kishte me lobin Shqiptar ne nji fushat fondrejzer ne New York nga Dio Guardi dhe perfaqsuesit e bordit ku moren pjes mbi 100 vet
Ne foto Senatori Menendes Mahmut Skenderi Zikri zmeta dy perfaqsuesit e botdit Te lobit Shqiptar ne SHBA

Burimi/Facebook