Mardena Kelmendi – Votoni me bindje dhe te bindur per zgjedhjen tuaj dhe FATIN TONE !

0
138

Dalim nga monotoni e madhe per te hequr damken si nji popull qe u mesua me zhgenjimin ,me dhunen,me ofendimin dhe mos besimin qe vendi yne i shenjte meriton respektin e Tij per vlerat madheshtore humane historike qe ruan ne shekuj edhe sot kudo ndodhen bashkeatdhetaret tane brenda dhe jashte
Kjo per 70 ore kohe te vendosin fatin perfundimtare e mos te rrine e shohin kete ironi te shemtuar mediative qe luajne ATA QE MBAJTEN PENG BETIMIN PER ZHDUKJEN E KETYRE VLERAVE DHE LARGIMIN E SHQIPTAREVE NE MASE NGA TROJET E TYRE
Jemi prepara nji detyre madhore ku zgjedhja e nji populli eshte mundesi e hapjes se Portave Te Ndryshkura qe i kane mbyllur VERTETESISE SHQIPTARE keta te betuar!
Vendosni fatin tuaj
Vendosni fatin tone qe duam NJI ATDHE ashtu sic pritem 30 vjet dhe cdo dite e ketij largimi nga ajka e rinise shqiptare, ka qene shpresa e kthimit ne pragun e shtepise
Sot…duket qe atdheu nuk ka veshe tu hape portat flokeve zbardhur ,krah’lodhurve emigrant te cilet i bien portes se DHEUT Tyre
Qe edhe mund te kthehen..dikush ndoshta kurre
Ne porten e shtepise nuk trokitet ajo hapet e pret zerat tane ,mallin tone, trashegimtaret tane
Duam Atdhe !
Luftrat e heshtura ne kohen e shqiptareve 80 vite kane c’rrenjosur cdo deshire?
Jo Jo Jo
Shekuj ruajtur e do ta ruajme e mbrojme DOKUMENTIN E NDERIT DINJITETIN IDENTITETIN TONE deri ne ameshim
Bota na njeh
Pret ta njohim Ne
Ta vendosim Ne
Ta duam NE
Motra vellezer shqiptare ne gjithe boten ,eshte forca juaj e pashtereshme ajo qe mbrojtem gjithshka ne shekuj edhe keto 30 vjet, ne te gjitha menyrat edhe me jeten e bijeve tane
Akoma te mos dorzohemi para qellimeve me te erreta te Zhdukjes dhe Harreses
70 ore syte e gjithe shqiptareve te cdo treve jane ne ARBERINE SHQIPERINE TONE qe populli voton fatin perfundimtare te LIRISE TIJ nga pesha e padrejte qe i dhunon te drejten e jetes dhe dinjitetin
Mos lejojme te na ndalojme DASHURITE
Pasi ne dime te duam !
Votoni me bindje dhe te bindur per zgjedhjen tuaj dhe FATIN TONE !
Mardena Kelmendi
22 Tirane ,Kavaje

votobindjendemokratike nm 4

PS
Lutem miqve te mi te faqes ku munda te beje fushaten time si kandidate ,familjaret e mi bashkeatdhetare kudo ne bote e atdhe ,aktivistet e ruajtes se vlerave te medha kombetare ,kur me uroni sukses ky eshte vetem suksesi juaj endrra jone deshira jone te ciles munda vetem ti jap ZE me zemren tuaj dhe ate cka na njohu udhes tone larg atdheut po brenda qelimit vetem !
IDENTITET!
Respekt sejcilit mirenjohje per mbeshtetjen nxitjen dhe besimin
Zgjodha Bindjen te nji program i paster politik i cili me jep krah e besim qe do kete atdheut ndryshime te medha qe i meritojme
I MERITOJME!
RROFTE SHQIPTARIA !
Madi
24 Prill 2021
Trieste Itali

Burimi/Facebook