Mentor Kikia – Duke kujtuar Falkonen dhe Italine e 30 viteve shkuar

0
20

Kur 30 vjet me pare MAFIA vrau Falkonen, ne nje atentat te denje per te hedhur ne ere nje mal, ne Itali gjendja ishte me shume se keq:
Mafia dhe Politika ishim bere nje!
Kreret e qeverise dhe shtetit, ishin edhe kreret e Mafias.
Kreret e politikes ishin ushtaret e Mafias.
Mafia nuk paguante me per te patur mbeshtetjen e qeverise, por ishte bere vete qeveria.
Mafia nuk paguante me per te marre mbeshtetjen e parlamentit, ajo i shkruante vete ligjet dhe parlamenti i votonte.
Italia e asaj kohe ishte fiks Shqiperia e sotme.
Atje ishte nje Falkone qe hyri ne zjarr qe nisi kthesen e historise, dhe shteti fitoi mbi Mafian.
Ne……

Burimi/Facebook