Mentor Kikia – PERSE????????

0
20

Nje nga shkollat me te mira private u mbyll pa asnje arsye zyrtare.
Thjeshte u mbyll…..
Asnje dyshim, qe eshte vijim i zbatimit te heshtur te “urdherave” te Turqise mike dhe posacerisht Predientit Erdogan.
Kerkesat e vazhdueshme dhe ultimative te Erdoganit ndaj qeveriae shqiptare, per te debuar dhe mbyllur cdo aktivitet te gylenisteve ne Shqiperi, po zbatohen ne menyre te heshtur e te turpshme.
Ndersa mbyllim shkollat model te “gylenisteve” si te rrezikshme, lejojme vershimin e parave te droges dhe kontrabandes te derdhen ne hekur e beton.

Burimi/Facebook