Mero Baze – A është arrestuar ky dhunues i policit?

0
187

Përtej humorit me gjendjen psiqike të presidentit, kjo foto tregon dikë që tani duhet të ishte në burg. Ky tipi që po shtyn policin dhe sic shihet në video e flak atë në një cep të sallës, tashmë duhet të ishte në qeli. Nuk kam iden si quhet , kush është, dhe ku punon, por ai duhet të jetë në burg si dhunues i policit për shkak të detyrës.
Për më tepër polici nuk është një roje i FRPD, por i Agjensisë së Sigurisë Ushqimore që gjendet në katin e parë të ndërtesës dhe nuk ka lidhje fare me konfliktin. Eshtë thjeshtë demonstrim i gjendjes psiqike te Ilir Metës mbi policinë e shtetit, përmes një ushtari të tij. Derisa të sqarojmë gjendjen psiqike dhe statusin e Presidentit, me këtë tipin duhet të mbarojë punë prokuroria dhe policia, edhe nëse strhohet në shtëpinë e Ilir Metës

Burimi/Facebook