Mette Frederiksen – Shqetësim në rritje me zhvillimet në lidhje me infeksionin me korona virusin.

0
108

Në një mesazh gjate ditës së djeshme Kryeministrja daneze , Mette Frederiksen, ngren shqetësim , se në Danimarkë e parë ditët e fundit se ka raste të rritjes së infeksionit , me korona virus, ndaj ajo në mesazhin e tij , ju ben thirrje të gjithë atyre që kanë neglizhuar që të mos vaksinohen, duhet të rezervojnë kohen dhe ta kryejne vaksinimin , sepse sipas asaj te pavaksinuarit po rritin shkallen e infeksionit , duke përhapur infeksion edhe tek ata që janë vaksinuar . Ajo u bën thirrje që ketë shqetesim , ta marrin të gjithë seriozisht , për të ulur shkallën sa me shumë të infektimeve të popullsisë . Më poshtë ajo tregon se situata po monitorohet prej instirucioneve shëndetësore , që situata të mbahet nën kontroll , ku të parandalohen edhe shtrimet në spitale . Qeveria po pret Komisionin e Epidemisë , që përbehet nga autoritet e shëndetësisë , që të mblidhet dhe të japë rekomandime për situaten Pandemike në vazhdim, si për popullatën, qeverinë dhe Parlamentin.

Pregatiti për luigjipress – Luigj Shkodrani