Mos harroni ju që po kërkoni votën se Shqipëria Etnike është Siguri Kombëtare.

0
173

Zgjedhjet në Republikën e Kosovës duhet të jenë të qeta dhe në frymën demokratike me standarte më të larta Botrore.

Nuk ndëgjova në kto ditë fushate ide se si do ti qasen idesë dhe vullnetit për Bërjen e Shqipëris Etnike , ajo qeveri që do të udhëheqë me instucionet e Republikës së Kosovës.

Këto ditë i kan ngjarë zgjedhjeve lokale e jo atyre qendrore ,temat që ka duhet të shkojë Kosova në të ardhmen në gjeopolitikën e Ballkanit si siguri fare apo shum pak jan trajtuar.

Qytetarët Shqiptarë duhet të jenë të vemendshem se kujt do tja dërzojnë fatin politikë në të ardhmen.

Duhet një Qeveri që Vepronë në Sigurinë e shqiptarëve ,si dhe kujdesin ndaj Kombit në përgjithsi ku jetojn shqiptaret.

Duhen instucione kredibile e me legjitimitet ,të afta për të përmisuar jetën e qytetarve me standarte perendimore .

Kam miq gjitha partitë politike e do tju ndihmojë të gjithve atyre individëve që si Deputet të ardhshëm të mbrojnë idenë e Shqipëris Etnike , të punojnë për gjithë Shqiptarët pa dallime.

Urojmë për zgjedhje të Lira e

demokratike.

Me konsiderat për të gjithë Deputetet e ardhshëm Shqiptarë.

Hyzri Salihu
07.02.2021