Musa Krasniqi – ALBIN MOS GABO !

0
151

Mua dhe shumë të tjerëve, si votues të kësaj qeverie nuk po na pelqen fare “marrja nën sqetull” e Veton Surroit për punet e shtetiti nga ana e qeverisë Kurti.
Njerëzit që i adaptohen të gjitha regjimëve nuk kemi deshirë ti shohim afër Albinit.
Një njeri ish projugosllav që nuk e ka sakrifikuar as edhe “një qime të flokut” për çeshtjen tonë kombëtare nuk duhet të ofrohet e nderohet në këtë mënyrë nga qeveria.
Vetoni nuk perfaqëson askend. E provoj vetën në politikë por populli e “hudhi” posht. Populli din diçka.
Albin mos gabo ! Lërë Vetonin të merret me punet e veta dhe biznesin e vet, se për këto punë ai është i guximshem dhe i zgjuar !

Burimi/Facebook