Nadir Mura – KOMPLOTI GLOBAL KUNDER NJEREZIMIT

0
228

Diten e premte ne dark vone me erdhi nje mesazh, nuk e publikova sepse nuk pata kohe per ta perkethyer, por mendoj se ja vlen nje sintez sepse prek secilin prej nesh.
Behet fjale per letren e hapur te Kryepeshkopit Viganò drejtuar Presidentit Trump diten e Diele 25 tetor 2020. Edhe pse disa mosbesues apo qesharak u duken te gjitha keto si budallalleqe, ne thelb po ndodh ajo qe duhet te ndodh.
-fjalët e mia jane si “zëri në shkretëtirë”.
-por ka heshtje te autoriteteve civile, politike dhe fetare.
-ne kete moment historik sheh forcat e së keqes të rreshtuar në një betejë kundër forcave të së Mirës.
-forcat e së keqes që jane të fuqishme e të organizuara mire, kundrejte të mirëve të cilët gjenden të çorientuar e të paorganizuar, njekohesisht të braktisur nga udhëheqësit e tyre.
-ATA duan të shkatërrojnë bazën e shoqërisë: familjen, respektin, dashurinë, dhe lirinë.
-krerët e kombeve dhe udhëheqësit u perulen.
-populli i shkrete nenshtrohet, ne emer te emergjences gjoja te virusit, te gjunjezuar e te shkelur nga e vetmje gje qe u ka mbetur: JETA. Ne kete diktatur te pashoq.
-Plani Global i quajtur “Great Reset” (Riprogramimi i Madh) po realizohet. Arkitektet jane një elitë globale që duan të nënshtrojë gjithë njerëzimin, kjo ne shume shtete jo vetem po zbatohet por edhe finacohet akoma.
-pas liderve boteror fshihen bashkëpunëtorë dhe ekzekutues të këtij projekti makabër, personazh të pameshirshem që financojnë haptazi “World Economic Forum e l’Event 201” (forumin ekonomik dhe ngjarjen 201), duke promovuar axhendën e tyre.
-Nje nga promovuesit e ketyre shoqerive eshte dhe Bill Gates, ku ne kete “Reset” kane ne plan nje Pasaport Boterore Digitale Shendetesore per te mbledhur te gjitha te dhenat e ADN-s se mbare njerezimit, dhe kush nuk do ta pranoje do te shkoj ne arrest shtepie dhe nese kembengul do ti merren te gjitha pronat private.
Sipas axhendes kjo do te ndodh ne muajet e pare te vitit 2021.
-Askush nuk i bie alarmit sepse kane frik.
-Deep State eshte partner i Rendit te Ri Boteror, ndaj po ecin ne rrugen e tyre pa as nje problem, duke krijuar panik, krime, dhe probleme shoqerore skandaloze.
-Rreth teje jane mbledhur nje grup njerezish qe me dinjitet po luftojne kunder rendit te ri boteror, kurse nga ana tjeter Deep State promovon nje personazh i cili eshte nje nga bashkepuntoret kryesor i Rendit te Ri Boteror (e ka fjalen per Joe Biden).
-Zoti qofte me ne!

Burimi/Facebook