Ndërron jetë z. Bashkim Cuaderaj !

0
215

U nda nga jeta nje nga bijët e Mallkastrës zoti Bashkim Cuaderaj .

Ai lindi me 15  Janar 1958 në fshatin Drenov Fushë Mallakastër. U rritë në një familje puntore dhe të respektuar .Punoj në industrinë e naftës. Që në vitin 1990 ka qenë ndër aktivistët e parë të Partisë Demokratike. Gjithmon punoj dhe mbeshteti progresin dhe ishte i nderuar dhe respektuar kudo. Bashfshatarët e tij,  shokët e punë,  miqtë dhe të njohurit kishin gjithmon pranë njeriun e mirë , zemergjër dhe që jipte ndihmen pa kursim . Për familjen e tij ishte  një baba shembullor, që kultivoj tek fëmijët e tij dashurinë për njerzit dhe vendlindjen .

Respekt do të gëzonte dhe në komunitetin Shqiptar në Itali,ku emigroj bashkë me familjen e tij . Shtëpia e tij ishte gjithmon plotë me njerëz . Asnjëherë nuk pushoj se punuari dhe menduari për vendin e lindjes.

Njeriu i dashur për të gjithë, sot nuk jeton më , por Ai është dhe do të jetë gjithmonë i pranishëm , sepse la shumë vepra të mira pas , ku shoket, kolegët e tij do ta kujtojnë përherë !

Familja  humbi njeriun e dashur , djali dhe dy vajzat babai e tyre , nipi dhe mbesat gjyshin e tyre te mrekullueshëm . Ata humben një pjesë të shpirtit tyre . Miqtë dhe shokët demokratë humben një njeriun e mirë .  Kernaria që la pas do te jetë e përjetshme . U presh ne paqe , shok i mik i shtrejtë  !