Nje ikone e ralle, per artin ,per letersine,Shqipetare.

0
180

Per gjithcka te vyer qe Zhuljana Jorganxhi ka dhene dhe vazhdon akoma te japi sot!
Duhet te flasim ne tani te shkruajme per te!…bukurine shpirterore intelektuale qe ka .dhe per gjithcka reth saj, jetes rreth krijmtarise pa fund te saj!
Nje artiste ,nje grua e forte, qe ka punuar pa fund , pa llogaritur kohen por , ngrysej mbi letra..
Une si D. Ziu keshtu e mbaj mend te perkulur mbi tavolinen e saj ne redaksine muzikore ,ku gjithmon me nje copes leter te thjeshte, pikerisht aty shkruante ide,ku me pas per nje kohe teper te shkurter bente teksin e (x) kenge…. hera heres bente paralelisht edhe teksin e donje kenge tjeter, qe kompozitori i rrinte pingul mbi tryezen e saj….
Kohe e larget per njerzit qe aq prane , afer i kemi, dhe pak i vleresojme.
Respekt familjarisht per ju Zhuljana..respekt dhe mirenjohje per ju nga D. Ziu.
Perulem per ju, per madheshtine qe brenda vetes e keni, thjeshtesine qe ju e keni perqafuar gjithe jetes tuaj …..

Sot eshte modeli jeni ju modeli me i bukur ,dhe fisnik per brezat dhe te rrinje qe shkruajn.!…
Per cdo artist.!
Shkruar nga Diana Ziu !

Burimi/Facebook