Njëqind vjet skenarët e Serbisë për shfarosje të shqiptarëve dhe për tokën e djegur të Kosovës…!

0
97

E kohës
Shqiptarët e Kosovës nuk do jenë,,miq,,me Serbinë,ata mund të deklarohen ,,miqësorë,,ata flejnë me sopatën nën jastak për të hequr koka shqiptarësh(sic!)
Presidentja e Kosovës,Vjosa Osmani,në takimet e saj zyrtyre në Vjenë ka thënë për Aleksandër Vuçiq,që në emër të paqes dhe të vlerave sublime të demokracisë evropiane në Batanjicë të vendos lule për të vrarit shqiptarë(fëmijë,gra,pleq)për orën e gjnocidit shfarosës para syve të Evropës dhe botës(!).
Populli shqiptar nuk besoj se do të bëhen (,,miq,,)me popullin serb dhe me Serbinë e Aleksandër Vuçiq,ndonëse në historinë e njohur nga populli shqiptar,ata mund të deklarohen një ditë si,,miqësorë,,me shqiptarët dhe Kosovën,por ata kur shkojnë me fjetë nën jastek e mbajnë (SOPATËN)për heqje të kokave shqiptare…(sic!).
Njëqind vjet skenarët e Serbisë për shfarosje të shqiptarëve dhe për tokën e djegur të Kosovës…!
Çikago,22 qershor 2021

Burimi/Facebook