Njoftim Publik – Partia Kombetare Konservatore Albania.

0
25

Komisioneri për zgjedhje në raportin e tij 1 vjecar pranoj se:
Emigrantët nuk u lejuan të votonin në zgjedhje 25.04.2021 sepse kishte dakortësi midis palëve politike?!
Partia Konservatore si drejtuese e koalicionit Opozitar:
Aleanca Bashkimi Popullor Emigracioni Ora e Shpresës dhe KONSETVATORET
NJOFTON OPINJONIN PUBLIK DHE VECANETISHT Emigrantët.
ABEOK në asnjë rast nuk është dakortësu me PS dhe PD pèr të mos lejuar Emigrantët të votojnë.
Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve ka shkelur ligjin zgjedhor dhe Kushtëtutën RSH duke bllokuar votimin e Emigranteve Zgjedhje 25.04.2021
Ne si subjekt dhe koalicion politik zgjedhor i jemi drejtuar Gjykatave Shqiptare dhe po ndjekim këtë proces që në fakt bën Nul cdo institucion të dalë nga zgjedhje në paligjëshmëri parashikuar nga Kodi zgjedhor RSH
Komisioneri Ilirian Celibashi pranoj sot pavlefteshmërinë e madhe të votës zgjedhje 25.04.2021 nga 11500 – 12000 në 31 vite zgjedhje ponderikisht pavleftëshmeria u rrit me 8.7 herë në 83555 vota të pa vlera në zgjedhjet 2021 E perkthyer në mandate 11 jane te vjedhura të tjetëruara nga maxhoranca e rilindjes së votës së grabitur me administrate dhe patronazhim.
Realiteti është se: Kuvendi RSH nuk shpreh vullnetin e votës Popullore të Certefikuar si të tilla në Raportin OSBE – ODHIR dhe Departamentin amerikan të Shtetit.
ABEOK për këto arsye nuk ka njohur Zgjedhjet e vjedhura 2021
PKKA ka njoftuar autoritetet USA Shtz. President Jeo Biden dhe Shtz. Kryeministrin Britanik Boris Jonson.
Zyra e Shtypit PKKA
Tiranë 31 Maj 2022

Burimi/Facebook/Kujtim Gjuzi