Partiaemigracioni Shqiptar Kostaq Papa – D E K L A R A TE

0
24

MOTRA E VLLEZER EMIGRANTE!
GJITHE SHQIPTARET QE PER SHUME ARSYE NDODHEN JASHTE ATDHEUT E QE KANE TE DREJTE VOTE NE SHQIPERI DUHET TE KUPTOJNE SE KLASA POLITIKE QE DREJTON VENDIN JO THJESHTE NUK ESHTE E INTERESUAR PER VOTEN NGA EMIGRACIONI/DIASPORA POR PO BENE CDO PERPJEKJE PER TA PAMUNDESUAR E PER TA SHTYRE NE KOHE VOTIMIN TUAJ DHE NDIKIMIN TUAJ POLITIK SEPSE PER NDIKIMIN TUAJ EKONOMIK DHE DERGESAT QE NDRYSHE QUHEN REMICANCA TE GJITHE E DINE!
KLASA POLITIKE QE DREJTON VENDIN KA SHKELUR LIGJIN QE JU MOS TE MIRRNI PJESE NE VOTIME!
KLASA POLITIKE KA VJEDHUR TE DREJTEN TUAJ PER TE VOTUAR E JU KA PENGUAR TE VOTONI.
PER KETO ARSYE KJO KLASE POLITIKE DUHET NDESHKUAR NE GJYKATEN NDERKOMBETARE TE TE DREJTAVE TE NJERIUT!
KJO KEQQEVERISJE DUHET RREZUAR PERMES VOTES!
KJO QEVERISJE TRADHETARE, E NJE GRUPI TE VOGEL ESHTE SHNDERUAR NE QEVERI MINORITARE DHE E SHITUR TE QARQET FQINJE, PO SHET E GLLABERON PASURITE KOMBETARE E BENE GJITHSHKA PER TE MBAJTUR PUSHTETIN DHE KA VENE PARTINE DHE TRADHETINE MBI SHQIPERINE!
KJO QEVERISJE ESHTE NJE BANDE HAJDUTE QE DUHET CRRENJOSUR E SIGURISHT JO PER TE SJELL NDONJE KLAN TJETER NE QEVERISJE POR PER PROGESIN E KOMBIT SHQIPTAR DHE PER TE LEJUAR PJESMARRJEN E EMIGRACIONIT/DIASPORES!
GRUPI YNE I PUNES DO TREGOJ MENYREN POLITIKE DHE LIGJORE SI DUHET TE VEPROJME PER TE NDESHKUAR KETE KLAN QE KA UZURPUAR SHQIPERINE DHE PASTAJ DO JET E NEVOJSHME QE TE GJITHA LEVIZJET, SHOQATAT, KLUBET, FONDACIONET, ETJ DO TE MARRIN PJESE NE DENONCIMIN PUBLIK E JURIDIK QE DO I BEHET QEVERISJES QE KA SHKELUR LIGJIN E KA PENGUAR PJESMARJEN E 1.740.000 SHQIPTAREVE NE VOTIME!
DJE INSTITUCIONE PERGJEGJESE TE SISTEMIT PER CESHTJE TE VOTES U PERPOQEN E BENE NJE TAKIM FASADE PER TI ZENE SYTE ORGNIZMAVE NDERKOMBETARE POR DHE NUK KISHIN NJOFTUAR PARTITE PJESMARRESE NE VOTIME QE SHPREHIN SPEKTRIN E EMIGRACIONIT DHE NUK KISHIN NJOFTUAR QELLIMISHT PERFAQESUESIN POLITIK TE EMIGRACIONIT SHQIPTAR.
EMIGRACIONI/DIASPORA DUHET TE VOTOJ!
1.740.000 SHQIPTARET JASHTE SHQIPERISE JANE ME SHUME SE 1/3 E POPULLSISE SE RREGJISTRIT TE SHTETASVE.
TE BEJME GJITHSHKA PER VOTEN E EMIGRACIONIT SI DOMOSDOSHMERI PER TE NDRYSHUAR BANDEN QE KA KAPUR VENDIN E PO SHKATRON SHQIPERINE!
PERPJEKJA E RRADHES PER TE PENGUAR PJESMARJEN E EMIGRANTEVE NE VOTIME DUHET TE DESHTOJ E NJEKOHESISHT QEVERIA QE SHKELI LIGJIN DUHET TE NDESHKOHET SIPAS LIGJEVE NDERKOMBETARE !
VOTA E EMIGRANTEVE PERSHPEJTON INTEGRIMIN, PERSHPEJTON PROGRESIN E SHQIPERISE.
EMIGRANTET DUHET TE VOTOJNE!
KOSTAQ PAPA PhD E Drejte Nderkombetare
Perfaqesuesi Politik i Emigracionit Shqiptar
Kryetar i PARTIA EMIGRACIONI SHQIPTAR (PESH)
DEPUTET i Legjislatures se Kaluar.
Tirane 24.05.2022

Burimi/Facebook