Pasi bëjnë seks,meshkujt flejnë – Pse?

0
95

Meshkujt bien në gjumë pas seksit për disa arsye.

Por askush nuk mendon lidhur me personalitetin e femrës dhe me performancat e saj.Hulmutuesit thonë se ka pak prova për të shpjeguar, pse meshkujt bien në gjumë pas kontaktit erotik.

Është vënë re se lirimi i një hormoni tek meshkujt gjatë marrëdhënies seksuale i bën ata që të ndihen të lodhur.Lodhja gjatë gjithë ditës në punë dhe më pas lodhja në seks i çon ata në përgjumje.

Meshkujt kanë më shumë muskuj se sa femrat dhe kjo gjë e bën më të lehtë burrin të bjerë në gjumë pas seksit.

Lexoni gjashtë mënyrat se si mund ta mbani burrin tuaj zgjuar pas marrëdhënies seksuale.

1.Preferoni orët kur bashkëshorti juaj është i çlodhur dhe të jetë i uritur,(para mengjesit, para drekës, para darke sepse është kontakti më i mirë).

2.Shmangni seskin natën vonë, kur jeni të lodhur.

3.Organizoni kohën tuaj për një bisedë pas seksit.Kjo zakonisht rezulton në rënien e femrës në gjumë para burrit.

4.Shumë njerëz kanë tendencë që të mbajnë frymën e tyre gjatë kontaktit seksual, duke rritur rrahjet në zemrat e tyre.Kjo gjë i bën ata të kenë mungesë të oksigjenit dhe që të kenë nevojë për pushim.

5.Rënia në gjumë duhet të interpretohet si pozitive sepse kjo tregon se ju keni arritur në orgazmë dhe çdo gjë ka shkuar mirë.

6.Pini kafe para se të shkoni në shtrat me partnerin tuaj.Nuk mund të themi se kjo është një zgjidhje afatgjatë, por është një stimul erotik efektiv.Kafeina është aleati kryesor për të larguar lodhjen tuaj.

E pabesueshme por e vërtetë! Një studim i fundit në 10.000 meshkuj në Britani treguan se 48% e tyre i ze gjumi edhe gjatë seksit!