PRILLI

0
537

Ne prill lindi nje histori
Dhe po ne prill u ndal ajo
Ne prill filloi mergimi
Po ne prill me mbulon trishtimi.

Ne prill lind historia
Ne prill lindi dashuria
Dhe ne prill u mbyll ajo
Ky prill i bardhe,ky prill i zi.

Hyri me shi dhe me shi mbaroi
Histori e trishtuar,pajete e shprese
Nje shpirte i trazuar
me nje jete te shkaterruar.

Dhe sa here qe prilli vjen
Rri ne akth dhe pres
Se mos lind nje jete e re
Sepse prilli eshte per mire e per keq.

Por shume ruhem nga prilli
Dhe sa prill te tjere do te pres
Valle a do te kete nje prill
Qe te me ngrohe kete shpirte te mjere.