Sazan Guri – Një familje që banon në Angli, me zonjën shqiptare nga Elbasani dhe babën Italian Venecian

0
166

Një familje që banon në Angli, me zonjën shqiptare nga Elbasani dhe babën Italian Venecian, që gjaku Ilir i tha shko, gjej e merr një vajzë shqiptare, me këta dy djemë të mrekullueshëm, të denjë për princ e për model njerëzor, ku i do? Në trup, në mendje, në intelekt, në 3-4 gjuhë të huaja, në sjellje, në kafkë, në mësime….më erdhën enkas për të më vizituar zyrën, thjesht për cka themi e bejmë ose bejme e themi për kombin dhe iu dhurova librin e fundit “Kush jemi ne shqiptarët”, që të ndihen shqiptarë, vetvetiu krenarë……., djalit të vogël i dhurova librin per dëmet e fushës elektromanjetike te truri i fëmjës, se ishin të lidhur me mjetet elektronike, zotërise Italian i dhurova një libër per ‘Psikologjine e Qenit” dhe zonjës një potret me veshjen 4000 vjecare te Beratit, qe porositesh deri para do kohe nga Francezet për Kontët e Dukët saj.

Burimi/Facebook