Sazan Guri – VIRUSI VRET, POR MË SHUMË VRET FRIKA NDAJ TIJ

0
168

Nisur nga statusi i mëposhtëm, a e dini që është i vetmi rast në historinë e sëmundjeve të njerëzimit, që:

  1. sapo mer vesh që del pozitiv me tampon, sëmuresh me të vërtetë?!
  2. sapo fillon e ndjen se je me rrufë të stinës, mendon se je me covid? Po rrufat e stinës ku janë?
  3. Sapo fillon e mendon se je me Covid, fillon e sëmuresh vërtete me të, putah?
  4. Sapo ndjen ca shenja të paksa me covid, i vetmi rast në historinë e njerezimit që njeriu degjeneron për 9 orë, kur vete kanceri do të paktën nëntë muaj që ta këpusë njeriun e shkretë?
  5. Sapo mjekësia kupton që të ka hyrë Tënja, të thonë shtriu mos lëviz, kur sot edhe për zemren, edhe për këmbë të thyer, mjekësia rekomandon lëviz sa më shumë, për shkak të trombozës tepër të mundshme?
  6. Sapo të thonë mos lëviz, të duan në spital, ku spitali jo se është plot, por ka kaluar një apo dy valë dhe dihet se çfarë bëhet me spitalet në rast flame, une e di se digjen ose lyhen nga e para, ju si e dini?!
  7. Sapo shkon në spital, të thonë me jep telefonin, mos tako njeri, që dtth puthu me milon, me muret plot viruse, me pllakat me ndarje plot viruse, turp e faqezese, në vend se te ishin me rezina….
    Ja dhe nota ottavë, kur vdes të thonë mos shkoni, se trupi vdes, virusi rron, dhe kur njeriu mendon se nuk do të ketë njerëz as në varrim, ai vdes para kohe, sepse ligji mijëra vjeçar është se ai nderohet sadopak dhe instinkti nuk ja lejon një kod ndryshe… , madje e vret para kohe…

Burimi/Facebook