Shiu

0
1607

Shiu sjell edhe trishtim,

Por shiu sjell dhe frymezim,

Te kthen ne nostalgji,

Te kthen ne kujtime.

Thone se sinfonia,

Me e bukur behet ne ditet me shi.

Thone se poeti thur vargje poezi

Pra ka shume frymezim ne ditet me shi.

Edhe une keshtu po mendoj,

Per disa sjell dhe trishtim,

Por per artistet ai eshte frymezim,

Nostalgji dhe kujtese ne kohe.

Por ne ditet me shi ,

Jepet shume dashuri,

Jepet shume puthje e ledhatime.

Shume ngrohtesi e perqafime.

Te dua i thote djali, vajzes,

Por dhe bashkeshorti,bashkeshortes,

Por dhe plaku,plakes.

Pra ne ditet me shi,ka frymzim e dashuri.

Luigj Shkodrani