Shpetim Zinxhiria – Kam frike, por kam frike…

0
86

Kam frike nga kjo polici e shtetit tim, kam frike nga kjo vrasje e perseritur nga uniformat blu. Kam frike per indiferentizmin e Drejtesise, po dhe aq frike ndaj heshtjes se kesaj policie qe mbi te gjitha duhej te kishte zbardhur kete vrasje makabre. Kam frike se do te hapet rruge per vrasje te tjera nese autori nuk ndeshkohet. Kam frike nga kjo polici qe ne vend te ruaj qetesi dhe rend te vret. Kam frike nga kjo polici qe ne vend te zbatoje ligjin e ben ate. Kam frike nga kjo polici qe nuk i ka kerkuar ndejse familjes per humbjen e djalit te tyre. Kam frike nese kam te drejte se si mund te ndodh kjo ne nje polici shteti…? Mbi te gjitha nje polic budalla apo kriminel nuk mund te njollose kete polici. ZOTI te vere dore per kete polici …

Burimi/Facebook