Shpopullimi Botëror dhe 5 lëvizjet: Pas Bllokimit të Padobishëm Italia futet në “Zonën Purple”…

0
147

Në një hapësirë ​​të shkurtër prej disa muajsh, Italia do të hyjë në “zonën vjollcë”. Nuk është ende një nga ngjyrat e përdorura nga “xhelatët” e bllokimeve, të cilat kanë provuar se janë krejtësisht të padobishme për një vit tani, por një hapësirë ​​virtuale e destinuar të mirëpresë dhimbjen e atyre që do të jenë viktimat e drejtpërdrejta ose indirekte të një pandemi shumë më shkatërrimtare për shkak të masave mbytëse emergjente dhe dëmtimit të shëndetit të popullatës.

Vjollca është në të vërtetë ngjyra e zisë e cila është më shumë se kurrë e përshtatshme për të pikturuar konturet e një tragjedie që është e tillë mbi të gjitha për rrëfimin e rrjedhës politike dhe mediatike kundër së cilës asnjë rritje e provave shkencore nuk mund të bëjë asgjë! Sepse ajo është e mbytur dhe djegur në altarin pagan të monoptezës pikërisht ashtu siç është bërë me Pharmacon (cjapi në Greqinë e lashtë) ose me shkencëtarë kundër baticës në Mesjetë.

Ky itinerar demon ka rrënjë të largëta në kohë dhe sjell ndërmend Kongresin Masonik të 1782, të mbajtur në Kështjellën Wilhelmsbad në pronësi të Mayer Amschel Rothschild, në të cilin Illuminati i Bavarisë u bashkua me Frimasonerinë për të përmbysur politikën ndërkombëtare duke sabotuar monarkitë katolike me Revolucionin Francez së pari dhe Revolucioni Bolshevik pastaj …

Holokausti i Kuq i Kërkuar nga Komunistët Freemason.

Deri para disa javësh besoja se virusi SARS-Cov.2 ishte krijuar në laboratorë (Wuhan në Kinë ose Chapel Hill në SHBA), siç besojnë virologë autoritarë, por edhe ekspertë ndërkombëtarë të inteligjencës (Richard Dearlove, ish-drejtori i kundër inteligjenca MI 6 dhe Dany Shoham, mikorbiolog dhe ish oficer i inteligjencës ushtarake izraelite), vetëm për qëllime ekonomike dhe gjeopolitike. Kjo është për të pasuruar fondet amerikane të investimeve që spekulojnë në Lobin e Armëve si në Big Pharma por gjithashtu për të krijuar një Rend të Ri Botëror që, në sajë të diktaturës shëndetësore, mund të marrë pushtetin në të gjithë planetin.

Një strategji, kjo e fundit, krejtësisht e suksesshme në SH.B.A., ku demokrati Joseph Biden ka përdorur pa frikë makthin pandemik për të mposhtur ish-presidentin republikan Donald Trump. Ajo që lexuesit e zakonshëm sigurisht nuk e dinë është se Biden, si Zëvendës President i administratës Obama, ishte ndër ata që mbështetën financimin e eksperimenteve të supervirusit “me përdorim të dyfishtë” (armë bakteriologjike ose vaksinë) të financuara nga agjencia qeveritare amerikane USAID. ( shpesh krahu financiar i Agjencisë Qendrore të Inteligjencës) bazuar në viruset SARS el 2003 dhe 2012 MERS të infektuar me HIV, patogjen i AIDS, siç do të kishte ndodhur sipas virologut francez Luc Montagnier për SARS-Cov-2, Covid-19 virus pandemik.

Eshtë ndoshta e çuditshme ose e papërshtatshme të kujtohet se një nga financuesit kryesorë të fushatës elektorale të Biden ishte Pfizer, i cili pas suksesit të presidentit të ri amerikan mori miratimin e vaksinës së tij anti-Covid fillimisht në SH.B.A., më pas në Evropë dhe më në fund në të gjithë botën falë OBSH-së që ka si menaxher të përgjithshëm Tedros Adhanom Gebreyesus, kukull e Bill Gates, i cili kaloi nga IT në projekte globale të imunizimit përmes investimeve në Big Farma të ndryshme (GSK që kontrollon Pfizer, Moderna, BioNTech etj.) dhe sponsorizimit të Demokratëve në Veri Amerika dhe eksperimentet e supervirusit në Wuhan?

Ne jemi përpjekur në disa rreshta të përmbledhim përmbajtjen e 32 sondazheve të WuhanGates të kryera nga uebfaqja Gospa News përmes burimeve autoritare, të padiskutueshme dhe të verifikuara me kujdes. Tani le të shohim pse Italia së shpejti do të bëhet një “zonë e purpurt” në një projekt botëror të shpopullimit që edhe unë fillimisht nuk doja ta besoja.

Agenda 21 është një program veprimi i gjerë dhe i artikuluar që rezulton nga Konferenca e Kombeve të Bashkuara për Mjedisin dhe Zhvillimin ose Samitin e Tokës, të mbajtur në Rio de Janeiro në 1992. Ai përbën një lloj manuali për zhvillimin e qëndrueshëm të planetit “nga tani në 21 shekulli “.

Sipas raporteve nga disa bloge kundër informacionit, të cilat marrin rëndësi sepse ato u botuan në kohë të pa dyshimta (10 tetor 2019), Agjenda 21 e Departamentit të Kombeve të Bashkuara për Çështjet Ekonomike dhe Sociale dhe ndarja për zhvillim të qëndrueshëm “janë zhvilluar si një mjet për ristrukturimin e popullsisë së botës për të zvogëluar ndikimin në mjedis dhe për të përmirësuar cilësinë e jetës. Sidoqoftë, një nga mënyrat kryesore për të arritur këtë është përmes shpopopullimit direkt dhe specifik “

“Nën udhëheqjen e Jeffrey Sachs, këshilltarit të parë të Ban Ki-moon, janë botuar disa studime që bëjnë thirrje për një ulje të fortë të popullsisë botërore në emër të uljes së varfërisë”, shton ai në një artikull tjetër në faqen e internetit të Agenda 21 në të cilin ato citohen disa fraza të shkencëtarëve për uljen e pjellorisë dhe natalitetit në mënyrë që të përmbajnë sëmundje infektive.

Lëvizja e parë ishte krijimi i një virusi laboratorik me vdekshmëri të ulët, të mesme ose të rëndë në varësi të ngarkesës virale, siç pretendohet nga inxhinieri biologjik francez Pierre Bricage (ish-konsulent i NATO-s) i cili beson se sekuencat e HIV-it të futura në virusin SARS janë thelbësore për të e bëjnë infeksionin Covid-19 pak a shumë vdekjeprurëse. Duke kujtuar se eksperimentet e para të këtij lloji të kryera në Institutin e Virologjisë Wuhan u financuan nga Komisioni Evropian i kryesuar nga Romano Prodi nuk është sigurisht një burim krenarie për Italinë …

Lëvizja e dytë e terrorizmit pandemik drejt shpopullimit ishte strategjia për të luftuar sëmundjen që bëri që OBSH dhe në veçanti Italia të injorojë terapitë tradicionale kundër problemeve të frymëmarrjes dhe pneumologjik siç është kortizoni, të ndaluara në Mars për tu rehabilituar më pas. Në Qershor me një numër të mijëra vdekje që mbase mund të ishin shpëtuar. Fakti serioz është se Ministri i Shëndetësisë Roberto Speranza injoroi për dy muaj (nga Prilli deri në Qershor) një letër në të cilën 33 mjekë filluan një apel të përzemërt dhe të dëshpëruar duke treguar efikasitetin e kortizonit (dexamethasone) të konfirmuar nga trajtimet e përdorura nga neurologu Roberta Ricciardi nga Pisa.

Masa e tretë ishte ndalimi i pranimeve në shumicën e spitaleve edhe për sëmundje të rënda që nuk kishin të bënin me Covid-19. Kjo ka prodhuar rezultatin e rritjes së numrit të vdekjeve (dhe panikut shoqëror) në mënyrë që t’i atribuohet lehtësisht virusit për një pozitivitet të vërtetuar nga tamponët, besueshmëria e vërtetë e së cilës nuk dihet ende (siç pretendohet gjithashtu nga virologu i njohur evropian Girgio Palù përpara se të promovohej në president i Agjencisë Italiane të Barnave – AIFA) dhe të dyshohej rëndë për konflikt interesi për bashkëpunime të dyshuara në testet e ndihmës të infektuarve të iniciuar nga laboratorët ndërkombëtarë së bashku me vaksinat shumëkombëshe (WuhanGates 23).

Më në fund, lëvizja e katërt për zvogëlimin e popullsisë botërore vjen nga vaksinat, bazuar gjithashtu në terapitë gjenike revolucionare të ndërtuara me mesaggerë të ARN-së siç janë ato të Pfizer-BioNTech dhe Moderna, të aprovuara në bazë eksperimentale nga agjensitë e ndryshme botërore të ilaçeve pavarësisht incidenteve të ndryshme në provat klinike (të shfaqura posaçërisht për serumin vektor rekombinant AstraZeneca). Pasoja është e pashmangshme: deri në 27 shkurt 2021 dhe reagime serioze anësore, siç dëshmohet nga një dosje e Gospa News bazuar në të dhënat e EudraVigilance, kishte 34,773 në Bashkimin Evropian dhe për shumë sëmundje kishte rezultate fatale (2,787).

Gjatë javës shpërtheu skandali “i vogël” rreth vaksinës AstraZeneca, administrata e së cilës u ndalua në vende të ndryshme të BE-së dhe në të tjera, të tilla si në Itali, një grup i dyshimtë u pezullua. Ndërkohë, Revista Mjekësore Britanike zbuloi se disa tufa të furnizimeve të para të Pfizer ishin me defekt për shkak të një mARN jo-intakte, pra me rreziqe të mundshme të joefektivitetit dhe sigurisë, siç doli nga një korrespondencë konfidenciale midis kompanisë dhe Agjencisë Evropiane të Barnave. (EMA ) padyshim që mbahet e fshehur. Unë i shkruaj këto gjëra pavarësisht se jam mbrojtës i dobisë së vaksinave: por vetëm kur rreziqet dhe përfitimet janë proporcionale.

Në SH.B.A., kishte 1,637 vdekje midis vaksinuarve. CDC (Qendra e Kontrollit të Sëmundjeve) tregon se ato përfaqësojnë 0.018 nga 92 milion doza të administruara. Por ai nuk e mban mend se 527 mijë vdekjet e Covid (gjoja) nga 29.2 milion të infektuar janë vetëm 1.8%.

Prandaj, ata që i mbijetuan virusit Covid-19, ndërsa të tjerët vdiqën kryesisht nga terapi të dëmtuar siç ishte “pritja vigjilente” e vendosur me një protokoll kombëtar nga Ministri Italian i Shëndetësisë ende në dhjetor, i cili shpëtoi nga sëmundjet e rënda për të cilat nuk morën kujdesi i duhur në spitalet, të gjithë të përqendruar në shërimin e të infektuarve me virusin SARS-Cov-2, i cili duhet të luftohet mbi të gjitha me terapi shtëpiake sa më shpejt që subjekti të bëhet simptomatik, ata do të rrezikojnë të na lënë jetë për vaksinat që tashmë janë provuar të rrezikshme në e ardhmja e afërt.

Por serumet anti-Covid mund të jenë edhe më shkatërrues në të ardhmen për shkak të rrezikut të imunopatologjisë pulmonare të theksuar nga një hulumtim shkencor kinez i botuar në tetor në Nature por i injoruar nga komuniteti shkencor botëror, i financuar kryesisht nga Big Pharma që formoi një kartel në shtator ndërkombëtar nën kujdesin e Bill Gates të zakonshëm.

Prandaj, ne arrijmë në lëvizjen e pestë të një strategjie tani pothuajse të qartë të shpopullimit botëror. Shkatërrimi i ekonomisë me Rivendosjen e Madhe të Madhe që do të anulojë kanunet e së drejtës private vetëm për klasat e mesme (restoratorë, artizanë, profesionistë të pavarur …) duke i hedhur ato në trotuar dhe duke i detyruar të marrin subvencione të mirëqenies (prodhuar nga bankierë të cilët prodhojnë monedhën) për sa kohë që ekzistojnë.

Varfëria, mjerimi, uria dhe uria ngadalë do të bëjnë pjesën tjetër duke i çuar “të dobëtit” në vetëvrasje, ose në zgjedhjen “e duhur politike” të eutanazisë, dhe “shumë të fortë” që nuk do t’i nënshtrohen sistemit (përfshirë vaksinat e rrezikshme) do të ekspozohen ndaj rrezikut të posedimit / asgjësimit.

/Stopfake.al

Burimi/https://patriotikmedia.wordpress.com/2021/03/16/shpopullimi-boteror-dhe-5-levizjet-pas-bllokimit-te-padobishem-italia-futet-ne-zonen-purple/?fbclid=IwAR1sVPt7obnDjHjHZdkwrsSRJ7bVIc07ByRupAN3H-eyoc0PKdPDbSXQlBs