Shqipetaret ne Bote ne ndihme: Zysh Ina Kasimati

0
100

Mesuese Ina Kasimati eshte diagnostikuar me kancerin e gjirit i cili eshte perhapur edhe ne organe te tjera. Kerkohet qe ne te bashkohemi te gjithe bashke dhe ti qendrojme prane nje mesuse shembullore , nene te shkelqyer dhe kontributore e madhe e Shoqates se grave ne Shqiperi. Ines i duhet urgjent operacion jashte vendit per te shpetuar jeten e saj dhe te kthehet ne shtepi tek femijet dhe ne klase tek nxenesit qe e presin me padurim. Ina nuk eshte vetem. Ne te gjithe Shqipetaret kudo ne Bote do japim kontributin tone duke dhuruar, dhe duke e shperndare kete link sa me shpejt dhe tek sa me shume familje. Ina ka dhene shume per te gjithe brezat ne vite. Sot eshte dita qe ne te shprehim mirenjohjen tone ndaj kontributit te saj te dhene ne Shoqerine Shqipetare. FONDET DO NISEN DIREKT TEK INA KASIMATI DHE DO POSTOHET KETU CDO PROCES.

Professor Ina Kasimati was recently diagnosed with breast cancer. Unfortunately, cancer has spread to other organs and it is necessary that she needs immediate surgery done outside of Albania. She needs help with funds to pay the medical bills immediately in order to save her life. She is a sweet soul, an excellent teacher, and a wonderful mother. She is a great asset to the Albanian community and has helped so many women in her life. Today is the day that we are here for INA to fight cancer together. Ina is not alone, we are all there with you. Please help us by donating and sharing this link as much as you can. Surgery needs to be done as soon as possible and your help is greatly appreciated.
FUNDS WILL BE SEND DIRECTLY INA KASIMATI AND PROGRESS WILL BE POSTED HERE.

THANK YOU.
Dr. Briseida Xhelaj

Kliko ketu per te ndihmuar mesuese Ina Kazimatin :

https://www.gofundme.com/f/shqipetaret-ne-bote-ne-ndihm-zysh-ina-kasimati?fbclid=IwAR1zoaJXh_eBaqEMv9MbSP7FF9nl9fNyh_XialGGAaeKiwXSUSN3oCYy4jY