Shumë Ar se sa Mund ta Imagjinoni u gjet në Tunelin e Qytetit në Vatikan …

0
181

Duke hedhur sytë nga Qyteti i Vatikanit dhe në thellësin e saj nën tokë, ekziston një tunel që shkon pothuajse në një vijë të drejtpërdrejtë për në Jeruzalem.

Distanca aktuale e fluturimit direkt është 1,432.90 milje (2,306.03 km).

Gjatësia e tunelit ishte dhënë rreth 1,500 milje, kështu që ajo përshkon nën tokë dhe ujë.

Ju mund të pyesni… por si i ndërtojnë ato… dhe sa zgjasin ato?

Shihni se si ata i ndërtojnë këto tunele të mëdha

Si i lidhin qytetet e fshehta të liga nëntokësore

Më shumë ar se sa mund ta imagjinoni!

Duke filluar nga Qyteti i Vatikanit, për 150 miljet e para, (241 km) atje u gjet një sasi e madhe ari e grumbulluar me 13 nivele të larta. Nuk jam i sigurt se çfarë do të thotë ’13 nivele të larta’ në të vërtetë, por sido që të ishte, ishte shumë.

Së bashku me këtë sasi masive ari u gjetën shumë libra ose dorëshkrime. Është thënë se këta libra të lashtë u vodhën nga Bibla!

A e besoj atë? Epo, unë nuk do të shkoj atje pasi do të ishte hamendje në rastin më të mirë. Unë thjesht po raportoj atë që iu transmetua Charlie Ward për sa i përket gjetjeve nën Vatikan.

Covid-19 përdoret si ekran tymi

Ju mund të mbani mend se kur hiti i parë ‘Covid-19’, një nga vendet më të këqija ishte në Itali. Mos harroni të gjitha titujt:

COVID-19 Pandemia në Itali

Italia përpiqet të përmbajë valën e dytë si çdo ditë COVID-19
Rastet e përditshme COVID-19 të Italisë shënuan shumë e shumë, dhe më tej, e më tej!

Kjo ishte kur Aleanca dhe Ushtria po shkatërronin 13 familjet e gjakut dhe Vatikanin. Gjatë kësaj periudhe ata gjetën tunelet nëntokësore, arin dhe fletushkat / librat etj.

Ishte plotësisht e nevojshme që ata të mbanin vëmendjen e botës tek ‘virusi’ i cili i lejoi ata të pastronin tunelin dhe punën tjetër të nevojshme që duhej bërë.

650 ngarkesa aeroplani

650 aeroplanëve u kërkohej të merrnin me vete tërë arin që u nxorrën nga tuneli që çonte në Jeruzalem.

Ju lutemi vini re se kur ata shkuan në Pallatin Buckingham, ata gjetën sasi të ngjashme… të mëdha ari, etj, të depozituara për të pasurit, të grabitura nga të varfërit.

E gjitha u dërgua në Fort Knox për tu ruajtur.

Kur Nesara / Gesara janë duke u mbështjellë, shumica e këtij ari do të përdoret në projekte humanitare. Ka më shumë se ari të mjaftueshëm në botë për të mbështetur të gjitha monedhat e botës mbi një bazë një, dhe të mjaftueshëm për t’u kujdesur për të gjitha nevojat në të gjithë botën.

Ne jemi duke lëvizur në një botë tjetër, e bërë e mundur vetëm nga largimi i plotë i Cabal-it të lig që kanë qenë të zënë duke na grabitur të verbër në çdo mënyrë të mundshme.

Ngre kaq shumë pyetje apo jo? «Dashuria për para është rrënja e çdo të keqeje» Bibla citon në 1 Timoteut 6:10. Ju lutemi vini re se është ‘dashuria për para’… jo vetë paratë, kjo është rrënja e gjithë së keqes. Të duash para dhe të jesh gjithnjë lakmitar për më shumë para, gjë që sjell me vete fuqi, e cila në fund të fundit çon në kontroll të plotë të të tjerëve.

A jep kjo një pasqyrë të plotë të asaj që Rendi i Ri Botëror ka punuar për një kohë shumë të gjatë?

Pra, kishte më shumë ar se sa mund ta imagjinoni që gjendej në tunelin që lidhte Vatikanin me Jeruzalemin. Si arriti atje? Kush e vendosi atje? Për sa mijëra vjet ka vazhduar të grumbullohet stok? A do ta dimë ndonjëherë?

Kush e di!

/Stopfake.al