Skënder Karaçica – Kristofor Hill ambasador në Beograd

0
72

Lajm i ditës
Kristofor Hill ambasador në Beograd
Kristofor Hill,diplomat i karierës amerikane është i njohur për popullin shqiptar dhe për kahet e diplomacisë një nga njohësit më të mirë të rrjedhave të historisë së Ballkanit dhe të çështjes së Kosovës.
Sipas burimeve nga Washingtoni,administrata e presidentit Joe Biden,diplomatin Kristofor Hill do të nominoj për ambasador në Beograd,që tregon interesimin e shtetit amerikan për të qëndruar sa më afër rrjedhave ballkanike dhe çështjes shqiptare.
Diplomati Kristofor Hill do të jetë dora e paqes dhe e stabilizimit të Ballkanit në rrjedhat e integrimeve në Evropë përmes njohjeve të dyja shteteve sovrane Kosovë-Serbi.
Çikago,13 tetor 2021

Burimi/Facebook