Skënder Karaçica – Në Bruksel po bëhet dialogu Kosovë-Serbi me tre zyrtarë që nuk e njohin pavarësinë dhe sovranitetin e Republikës së Kosovës(!)

0
108

E kohës
Në Bruksel po bëhet dialogu Kosovë-Serbi me tre zyrtarë që nuk e njohin pavarësinë dhe sovranitetin e Republikës së Kosovës(!)
Në Bruksel po bëhet dialogu Kosovë-Serbi me tre zyrtarë që nuk e kanë njohur pavarësinë dhe sovranitetin e Republikës së Kosovës:Borrel(Spanja),Lajçak(Sllovakia)dhe Vuçiq(Serbia)!
Kështu duket arti i të mundshmës(diplomacia evropiane)dhe Brukseli karshi shtetndërtimit të Kosovës dhe,sikur është kthyer në skenarët e vjetër të historisë me sknenarët e Evropës së Re…!
Në fokus të dialogut,qeveria Kurti në Prishtinë nuk duhet të shkohet më tej në tryezën e dialogut Kosovë-Serbi pa prezencën e projektuesit dhe gardianit të Lirisë së Kosovës të administartës së shtetit mik të përjetshëm të Amerikës dhe Washingtonit.
Çikago,16 qershor 2021

Burimi/Facebook