Skënder Karaçica – Ti,Daçiç,mi keni vrarë 16 anëtarë të familjes Bogujevci në Llap

0
20

Jeta shkruan romane
Ti,Daçiç,mi keni vrarë 16 anëtarë të familjes Bogujevci në Llap
Saranda Bogujevci është deputete e Kuvendit të Kosovës dhe anëtare e familjes së 16 familjarëve të pushkatuar Bogujevci në Podujevë të Llapit nga dora fashiste të formacioneve ushtarako-policore dhe paramilitare të Serbisë.
Në një takim në Komitetin për Demokraci të Ansamblesë Parlamentare të KiE(Bruksel),ajo para syve të pionerit të kryekriminelit të kasapit të Ballkanit,(S)llobodan (M)illosheviq,fjala është për Ivica Daçiq dhe para parlamentarëve evropianë,i tha me zë të lartë që të dëgjojë Evropa dhe bota:
,,Ti,Daçiq,mi keni vrarë 16 anëtarë të familjes Bogojevci në Podujevë të Llapit ,,!
Çikago,29 maj 2022

Burimi/Facebook