Stafi i Luigjipress , ju uron 2020

0
565

Stafi i Luigjipres ju uroj vitin 2020 , qofte nje vit i mbare per te gjithe lexuesit e portalit tone ! Nje vit kaloi me te mirat e te keqijat e veta ! Data 26 nentor ishte nje date e rende per te gjithe shqiptaret , ku u humben 51 jete njerzish te pafajshem, nga termeti qe goditi rende pjesen bregdetare te Shqiperise. Pat shume ndertesa te dala jashte perdorimit, mbi 1000 te plagosur , njerez qe mbeten ne qellin e hapur, por me ndihmat e shumta qe erdhen u strehun ne cadra dhe hotelet per rreth !

Nga Kryeministri u premtua se brenda 2020 te gjithe do te sistemohen ne banesat e tyre . Le te shpresojme qe ashtu do te ndolle .

Le te jene dite me te mira per te gjithe shqiptaret ky vit qe po fillojme ! 2020 eshte viti i shqiptarve , keshtu qe urojme bashkimin e shqiptarve e sidomos te shqiptarve ne Maqedonine e Veriut , ku me 12 prill jane zgjedhjet , shpresojme te fitojne bindeshem ne keto zgjedhje .

Edhe ne Kosove do kemi qeverine e re te drejtuar nga Albin Kurti !

Zoti i bekofte shqiptaret dhe token e shqiptarve !

Stafi i Luigjipress , 31 dhjetor 2019