Wednesday, August 17, 2022
Ballina Etiketimet Ejona Grozha

Etiketim: Ejona Grozha

Ejona Grozha – Faktorët dhunës në sport dhe parandalimi i tyre

1.Normat fizike dhe rreziku i dëmtimitAktivitetin fizik rrit rritjen e shëndetshme të fëmijëve dhe zhvillimin . Megjithatë shqetsimet në lidhje me dhunën...

Ejona Grozha – Si të mbrohemi nga “lojerat elektronike”vrasëse?!

Lind pyetja si të mbrohen të rinjtë per të bërë dallimin midis manipulimit në internet dhe jetës reale ?Ky brezi i shek...

Mbrojtja e fëmijëve minorenë dhe të rritur në sport

Përgatiti Ejona Grozha, psikologe ligjore Lojë në rrugë dhe forma të tjera të rikrijimit pa të rritur, mund të...
- Advertisement -

MË TË POPULLARIZUARAT

LAJME TË TJERA