Saturday, May 28, 2022
Ballina Etiketimet Sazan Guri

Etiketim: Sazan Guri

Sazan Guri – TË NJOHIM PASURITË TONA NËN KËMBËT TONA

Studimet e mia personale si inxhinier projektues nafte, dhe ato të kolegëve shqiptar kur mbahesh gjallë Instituti i Naftës Fier, si...

Sazan Guri – VIRUSI VRET, POR MË SHUMË VRET FRIKA NDAJ...

Nisur nga statusi i mëposhtëm, a e dini që është i vetmi rast në historinë e sëmundjeve të njerëzimit, që:
- Advertisement -

MË TË POPULLARIZUARAT

LAJME TË TJERA