Të nderuar Emigrante! Kombi yne eshtë në emergjence!

0
101

Lëvizia Atëdhetare Rrënjet Pellazgo-ilire

Të nderuar Emigrante! Kombi yne eshtë në emergjence! Nese neve nuk do te bashkohemi te mbrojme te drejtat tona “Kushtetuese” neve do te humbasim prejardhjen, dhe do mbetemi si nje komb i ndertuar nga perandoria Osmane dhe greko-serbet me origjine ILIRE!
Pra neve te humbasim identitetin, PELLAZGO-ILIRE dhe duke u njohur si Arberor komb i formuar nga Osmanet! ndryshimi i historise duke njohur Gjon Kastriotin si mbret i Arberit, dhe jo si princ vetem i Arberise duke u pasuar nga i biri i tije Gjergj Kastrioti si mbret ipasardhes i Gjon Kastriotit te principates “Arberise” pra keto troje qe shfaqen ne foto eshte rrealitet edhe ne historine e Ali Pashe Tepelenes se Gjon e Gjergj babe e bire kane qene princer te Arberit dhe jo Mbreter siq Osmanet kane fshehur historine 1000 vjeqare te principates Arberit nga ku fillonte jetesa e pasardhesve te ilireve, duke u reduktuar ne Arber dhe duke lene keshtjellat dhe alpet e boshatisura iliret zbriten me poshte ne Territorin e tyre, duke lene alpet si e paperballueshme aso kohe deri ne alpet tona nuk shkrihej ngrica 12 muaj por amazoni u afrua rrypit tone dhe e kthej nga territore i braktsur RRENUAR ILIRE u banua me skllever te Carit Rusise jo me shumë 750 vjet me pare, dhe nese kane mbetur ende skllever te carit duhet ta vertetojne sepse 90% e popullsise sllavo-greke jane reace e paster PELLAZGO-ILIRE Ardianesh Arbereshesh e sot Shqiptare te coptuar dhe vella me vella te vrare po nga gjaku yne te asimiluar, tragjedi e fshehur e historianve te kompromentuar dhe kontrolluar nga tre kendeshi Stamboll-Athine-Beograd me bashkepunetore nepermjet tiranaseve te Shqiperise se cunguar duke mohuar ç’do prov gjurme heronje histori duke manipuluar me shpejtesine e eres dhe duke rishkruar historine e re vetem Arberore duke humbur Alept Sllovenise Kroaci Serbi principaten e Selanikut Çamerine peleponezi 7 shenjterit e Olimpis ILIRE Atinea !!
Nese

nuk do lene ç’do ide ideologji demagogji, dhe te ndimojne brezin e tyre trashegimtare se neve nuk jemi komb i ndertuar nga Osmanet! Por jemi pas ardhesit e PELLAZGO-ILIREVE dhese SLlavo-grekerit i beren Osmanet te fuqishem dhe pushtues te territorit te “Gadishullit ILIRIK” ndersa sot ne shekullin “21” ata pretendojne statusin pasardhes te ilireve, nje e drejte e vertet si ILIRE te asimiluar nga vella-vrasja, nje tradite qe vazhdon akoma edhe sot!
Neni… nr/8/.3! e Kushtetutes se Rrepuplikes se Shqiperise thote Qarte qe te njihet drejtues i nje shteti! obligohet te siguroje kufirin territorial te Kombit, te pa cenuar te mbroje ç’do qytetare me kombesi te Rrepuplikes brenda territorit shterore dhe atije ne emigracion, neni numer 8.3 e Kushtetutes se Rrepuplikes se Shqiperise, eshte i detyruar me obligim te certefikoj ç’do qytetre te tije me pasaporte brenda territorit dhe Emigracionit, keto jane obligime qe nje Shteti qe duhet te funksionoi, nese bashkimi Emigrimit vetem per 1 jav Populli do te na Mbroje, le te dalin parti te reja te fitoje kush te doje, por ky sistem qe punon kundra interesit kombetare duhet Paralizuar, me ç’do Kusht, Shqiperia eshtë e ç’do Shqiptari dhe ç’do Shqiptare duhet ta mbroi ate sepse vete Populli ka vene ligje ne Mbrojtje interesit Kombetare dhe të Popullsise Civile!
Nese sot nuk do bashkohemi per kombin neser do te jete e pa arritshme fajtore mbetet gjithmone Populli!

Nga emigranti Dritan Doda i Skurajve!

Marre nga facebook