URIME DHE ME FAT FITER BAJRAMIN

0
1885

Te nderuar Miq, shok ,lexues te luigjipress.com dhe te gjithe shqiptare , vellezer te besimit islam , me lejoni qe te ju uroj nga zemra festen e Fiter Bajramit , du ju uruar ” ME FAT FITER BAJRAMI” FITER BAJRAMI eshte festa e paqes e bashkimit e dashurise dhe adhurimit ndaj Zotit tone te Madherueshem ! Njerz te Zotit beni paqe me vetveten, me njerzit tuaj, me ato qe jeni ne mosmarrveshje. Falni , sepse Zoti yne kerkon paqe ne mes njerzve vullnetmire, ti largohemi merive, hakmarjeve te daum njeri – tjetrin , se keshtu do te duam me shume edhe Zotin tone. Paqja , lumturia , gezimi dhe dfashuria sundofte ne familjet tuaja !

Sot ne bote, por dhe ne trojet tona , nga vime ne ka shume familje te varefera, shume jetime, ndaj mos u kurseni duke i bere edhe ata te lumtur e te gezuar , ndaj ndalu per nje moment , shiko majtas e djathtas teje, se ke njerez qe i drejtojne syte nga ti dhe nga Zoti yne i madherueshem, ndaj jepi , se dijeni mire se cdo gje kthehet ne kete bote. Po dhe dhe more , ndaj mos hezito ,por gezoje nje jetim ,gezoje nje familje te varfer ! Zoti do te jete me afer tejet , ndaj beje zemren tende te madhe dhe jep, fal shume miresi , se do te shikosh se sa e lumtur eshte zemra jote!

Motra dhe vellezer uroni njeri – tjetrin, te gjithe jemi bij e bija te Zotit tone.

Edhe nje here urime dhe paci vetem gezime ne vatrat tuaja familjare !

Me shume fat festen e Fiter Bajramit , pritshi e percillshi shume e shume Festa e gezime te tjera

Ju uron Luigj Shkodrani , nje mik , nje shok, nje koleg dhe nje dashamir i juaji !