Vasfije Krasniqi Goodman,kandidon per Kuvendin e Republikës së Kosovës

0
330

Nga – Vasfije Krasniqi Goodman

Qytetarë të dashur të vendit tim!
Asnjëherë në jetën time nuk e kam menduar këtë moment, madje as para pak ditësh, por sot është një moment i ri në jetën time, tani i kam vënë vetës një detyrë e që nuk është e lehtë aspak për mua.
Siç edhe e keni kuptuar, unë do të kandidoj për një ulëse në Kuvendin e Republikës së Kosovës në mënyrë që edhe më aktivisht t’i përfaqësoj të mbijetuarat/it e dhunës seksuale nga lufta e fundit në Kosovë.
Përfaqësimi i një kategorie të tillë në tempullin e demokracisë do të jetë sfidë dhe nderë për mua, sfidë sepse kërkon sforcim shpirtëror e emocional, e nderë sepse përmes këtij përfaqësimi unë do të punoj me dëshirën më të madhe, dhe ju e dini përse!
Këtë garë unë kam vendosur ta bëj duke qenë pjesë e listës zgjedhore të Lëvizjes VETËVENDOSJE!, subjekt ky i cili më nderoi më renditi 4 në atë listë.
Falenderoj secilin nga ju që në një mënyrë ose tjetër më keni mbështetur dhe vazhdoni të më mbështesni.
E juaja Buqja.

Burimi/Facebook