Vendimi i GJK, reagon Presidenca: Zero surprizë, çështja as nuk duhej të kishte filluar

0
70

Mënjeherë pas vendimit të dhënë nga Gjykata Kushtetuese, e cila vendosi të shfuqizojë vendimin e Kuvendit të Shqipërisë për të shkarkuar Presidentin Ilir Meta, ka ardhur dhe reagimi i parë nga presidenca.

Në një postim në rrjetet sociale zëdhënësi i kreut të shtetit shkruajti: Zero Surprizë për Presidencën! Kjo çështje as nuk duhej të kishte filluar!

Tedi Blushi

ZERO SURPRIZË për Presidencën!
Kjo çështje as nuk duhej të kishte filluar! 🇦🇱

BurimiTV Klan.al