Whistleblower, zarfat me kutitë e manipuluara, të zbuluara nga FBI në shtetet Michigan, Pennsylvania, Nevada etj.

0
195

“Të gjithë bordet e qarkut të zgjedhjeve Urdhërohen, në pritje të urdhrit të mëtejshëm të Gjykatës, të jenë në përputhje me udhëzimet e mëposhtme të dhëna nga Sekretari i Komonuelthit, më 28 tetor dhe 1 nëntor, përkatësisht, së pari, që të gjitha fletët e votimit që merren me postë pas 8:00 pasdite, më 3 nëntor 2020, do të ndahen dhe do të mbahen në një anë (kuti) të sigurt dhe të mbyllur, të ndarë (veçmas) nga fletët e tjera të votimit dhe së dyti, që të gjitha fletët e votimit, nëse numërohen, do të numërohen veçmas.” – Samuel Alito Kryeprokurori i Përgjithshëm i Gjykatës së Lartë të Pennsylvania.

Klajd Kapinova

Whistleblower

Agjenti i fshehtë informativ – sinjalizues, që ka përgjuar me sy, veshë, figurë dhe zë (incizuar), veprimet e paligjshme të Sherbimit Postar të SHBA-së – United State Post Service (USPS), ku, përfshihen miliona zarfa zyrtare dhe pakot e votimeve të shtetasve amerikanë të 3 nëntorit 2020.

Ai si dëshmitar okular, që ka parë gjithcka sinjilizon autoritetet informative zyrtare të shtetit federal (FBI), për atë që ka parë vetë dhe dëgjuar me veshët e tij mbi mashtrimet e votave dhe kutitë e manipuluara të zgjedhjeve të 3 nëntorit 2020, në shtetet kufitare mes vetes si Michigan, Pennsylvania, Nevada.

Një tjetër Whistleblower, është zbuluar në Nevada, i cili, edhe ai po bashkëpunon me FBI, Departamentin e Drejtësisë Shtetit (DOJ).

Më shumë se 90% e votive në shkallë kombëtare janë ndryshuar me kompiuter dhe me zarfa fantazëm, që janë future masivisht ilegalisht dhe nuk dihet origjina e tyre, se nga kane ardhur, adresat, identiteti etj.

Kutitë me zarfa të manipuluara, kanë ardhur në qendrat e votimit 1 deri në 3 ditë mbas votimit dhe janë regjistruar dhe vulosur sikur kanë ardhur më 3 nëntor 2020 para orës 8:00 të mbremjes, kur dhe ka përfunduar zyrtarisht votimi fizik i personave.

Publiku amerikan sot, po kërkon transparencë dhe të vihen para drejtësisë penale të gjithë manipuluesit dhe urdhëruesit e tyre. Hetimet vazhdojnë intensivisht në shumë drejtime dhe do të përfundojnë shpejt, para rezultatit përfundimtar dhe do të thellohen mbas për të arrestuar dhe derguar në gjyq shkelësit e ligjit, të cilat përfshihen në krime të nalta shteterore.

Shumë amerikanë po ankohen, se prindërit e tyre të vdekur, gjenden të rregjistruar dhe kanë votuar me 3 nëntor 2020. FBI po heton mijera raste të tilla në 50 shtete të SHBA. Me qindra raste ka edhe në shtetin e madh të New York dhe California.

Kështu me datën 4 nëntor 2020, Whistleblower ka bërë deklaratat e para të tij në Sean Hannity Show, në kanalin e madh televiziv kombëtar amerikan Fox News, në rubrikën invetigative, për parregullsitë dhe manipulimet skandaloze në zgjedhjet e 3 nëntorit 2020 në shtetet: Michigan, Georgia, Nevada, Pennsylvania etj..

Duke folur me një zë të trashë, për të mos u identifikuar (mbetur anonim), sinjalizuesi me detaje, foto origjinale dhe incizime të personave të përfshirë në skandal, ka nis të flas me detaje, duke përshkruar historinë e kutive të paligjshme të futura natën, kur të gjithë votuesit ishin në gjumë në disa qendra votimi, pas mbylljes se procesit të votimit dhe fillimit të numërimit të votave.

Po atë natë menjëherë mbas Hannity Show, me ndërmjetësi dhe siguri për Whistleblower dhe informacionin sinjalizuesi, në shtetin e Michigan-it, ka pranuar bashkëpunimin me FBI, për të treguar të vërtetën. edhe në këtë rast.

Kujtojmë, se sipas ligjeve amerikane ai mbetet anonim, por ngjarjet dhe historitë bëhen publike, mbi bazën e fakteve historike për tema të caktuara, që ai sinjalizuesi dëshmon.

Gjatë intervistës në një vend të fshehtë, disa Whistleblower, fatmirësisht kanë përshkruar kutitë, vendin se ku ato ndodhen sot dhe personat e lartë (pra bossat), të përfshirë në këtë histori të paligjshme dhe anti Kushtetuese, e cila për autorët e veprës penale quhet veprimyari e pastër kriminale dhe merret tashmë direkt në investigim nga zyrtarët e lartë të ekspertë të shtetit federal, që në kërë rast janë FBI.

Whistleblower II

Whistleblower, në shtetin e Michiganit, si një patriot i vërtetë amerikan, ka rrëfyer skemëm dhe mënyrën e jashtëligjshme të shumë përsonave zyrtarë të lartë dhe përgjegjësve në detyrë në USPS, të cilët në mënyrë aktive kanë punuar për manipulimin e kutive të votimit, për zgjedhjet presidenciale të 3 nëntorit 2020, në SHBA dhe posacërisht në dy shtetet kufitare që përmenda më lart.

Këto dëshmi origjinale me fakte e prova të tij, pranë autoriteteve shtetërore investigative, për aktitet kriminale shtetërore, ka sinjalizues menjëherë forcat e ligji mbi atë që ai ka parë direkt, përgjuar bisedat, dëgjur me hollësi dhe filmuar me zë dhe figurë rreth kutive të votimit dhe qindra dhe mijëra zarfave të manipuluara, që fatkeqsisht, në orët e vona të mbrëmjes së datës 3 nëntor 2020, janë futur ilegalisht në dyert e pasme të shumë qëndrave të votimit.

Ky skenar i mirëorganizuar, fatmirësisht tashmë është në hetim të plotë dhe intensiv federal nga FBI, Departamenti i Drejtësisë (DOJ), Prokuroria, Gjykata Supreme e shtetit të Michiganit, hetimet e të cilave po bëhen me kujdes dhe hollësi.

Dy gjëra janë të sigurta tani, media dhe institucionet po bëjnë gjithçka në projeksionin e tyre, që Sleepy Joe Biden do të jetë presidenti i ardhshëm i Shteteve të Bashkuara.

E rëndsishme është se Presidenti Trump, vetëm sa ka filluar të luftojë. deri tani ka pasur shumë thashetheme, që rrethojnë provat që mund të ekzistojnë ose nuk mund të ekzistojnë kur bëhet fjalë për parregullsi të cilat direct do të paraqiten në gjykatën federale dhe Gjykatën e Lartë të SHBA.

Sot kushdo e di në SHBA, se Sleepy Joe Biden mori më shumë vota se kushdo në historinë e zgjedhjeve në SHBA. Pak njerëz votaun kundë Trumpit, por gjithashtu besoj se shumë pak ishin të motivuar për të votuar Sleepy Biden, gjë që do të ishte e pamundur që të marrë kaq shumë vota, sepse askush nuk ka shpreh entuziazëm për kandidatin socialist.

Fakti është që ne nuk e dimë akoma dhe do të ketë shumë sfida ligjore me kalimin e kohës dhe ne i afrohemi datës kur Kolegji Zgjedhor duhet të certifikohet.

Nëse mund t’i besoni Graham dhe DOJ, atëherë ky lajm mund t’ju interesojë. Senatori republican nga Karolina e Jugut Lindsey Graham dhe DOJ kanë marrë seriozisht faktin e një deklarate betimi nga Richard Hopkins, i cili, dyshohet se është një punëtor postar në Erie, Pennsylvania (PA) Hopkins betohet se mbikëqyrësit e tij planifikuan të datonin datat e votimit, që ishin postuar shumë vonë për tu numëruar në Pennsylvania.

Partia Republikane dhe senatori Graham kanë kërkuar që Departamenti i Drejtësisë i SHBA-së të hetojë. “Si Kryetar i Komitetit të Gjyqësorit të Senatit … Unë nuk do të lejoj që akuzat për parregullsi të votimit dhe sjellje të pahijshme të përfshihen nën qilim,” tha Graham në një deklaratë të lëshuar nga fushata e tij e Senatit.

Fushata Trump nisi një seri procesesh gjyqësore në Pennsylvania, Michigan, Georgia, Nevada, Pennsylvania etj., duke pretenduar raste të parregullsive dhe sjelljes së keqe të votuesve.

Pretendimet ligjore u depozituan pavarësisht nga rrjetet kryesore të lajmeve, që pretendojnë se ish Nënpresidenti Joe Biden fitoi mjaft vota të Kolegjit Zgjedhor të shtunën për të fituar presidencën.

Urdhëri i prerë i Kryeprokurori i Gjykatës së Lartë të Pennsylvania Samuel Alito

Kryeprokurori i Gjykatës së Lartë të Pennsylvania Samuel Alito, të premten urdhëroi të gjitha bordet zgjedhore të qarkut në Pennsylvania të ndanin të gjitha fletët e votimit të vonuara nga të gjitha fletët e tjera të postës.

Kështu Gjykata e Lartë e SHBA, do të marrë një çështje në lidhje me Gjykatën e Lartë të Pennsylvania, duke lejuar zgjatjen e numërimit të fletëve të votimit me postë në tre ditë pas ditës së zgjedhjeve.

Fletët e votimit, duhej të shënoheshin (vecohen) nga postimi në kohën e votimit të mbyllur, të martën më 3 nëntor 2020 dhe partia republikane kërkoi nga gjykata më e lartë në tokë (botë), që të urdhërojë që ato fletëvotimet të ndahen vecmas dhe të mos numërohen në këtë kohë.

“Të gjithë bordet e qarkut të zgjedhjeve Urdhërohen, në pritje të urdhrit të mëtejshëm të Gjykatës, të jenë në përputhje me udhëzimet e mëposhtme, të dhëna nga Sekretari i Komonuelthit, më 28 tetor dhe 1 nëntor, përkatësisht, së pari, që të gjitha fletët e votimit të merren me postë pas 8:00 pasdite më 3 nëntor 2020, do të ndahen (veçohen) dhe do të mbahen në një enë (kuti) të sigurt, të sigurt dhe të mbyllur, të ndarë (veçuar) nga fletët e tjera të votimit dhe së dyti, që të gjitha fletët e votimit, nëse numërohen, do të numërohen veçmas.”, tha Samuel Alito Prokurori i Përgjithshëm i Pennsylvania.

Ai shtoi: “Deri më sot, kjo Gjykatë nuk ishte informuar, se udhëzimi i lëshuar më 28 tetor, i cili, kishte një rrahje të rëndësishme në pyetjen se ku të urdhëronte trajtim të veçantë të fletëve të votimit në fjalë, ishte modifikuar. Aplikimi i marrë sot, gjithashtu informon Gjykatën se as aplikanti, as Sekretari nuk ka qenë në gjendje të verifikojë, që të gjithë bordet janë në përputhje me udhëzimet e Sekretarit, i cili, siç pretendohet, nuk është ligjërisht i detyrueshëm për ta.”

Masa erdhi ndërsa Presidenti Trump nisi një numër gjyqesh në shtetet e fushës së betejës në të gjithë vendin dhe si fituesi i dukshëm i zgjedhjeve Joe Biden ngadalë ka zgjeruar avantazhin e tij të ngushtë në një çështje, që mbetet shumë afër për t’u thirrur zyrtarisht. Avokatët e fushatës Trump, kanë kërkuar vazhdimisht Gjykatën e Lartë të marrë çështjen e Pensilvanisë këtë javë.

Media dhe Big Tech tallen me plakun Biden

Prokurori i Përgjithshëm i SHBA (AG) William Barr e ka shpieguar shumë mirë 3 muaj me parë, në 3 minuta sinjifikative, gjatë një interviste, për kanalin globalist socialist CNN, se votimi permes postës me zarfa është mashtruese, sepse nuk paraqet në shumë raste personin fizik etj.
https://www.youtube.com/watch?v=G96rcOGkXss&fbclid=IëAR0hWFZYVhBChm195B0nL2SdKkoK37BZR1mw0_aTf3uiUOPuYQ75Wo-8-2U

Barr argumenton se një person keqbërës, mund të marrë zarfet ti hap dhe mbush (plotesoj) me kandifatët, që do ai preferon dhe i plotson. Në qëndren e votimit domosdoshmërisht kërkohet identiteti karta personale e identitetit, për të treguar se kush është, kurse në letrat fallco, që mbushën në shtëpi apo dikund tjetër nuk kerkohet asgjë tjetër.

Kështu përsona të jashtëligjshëm, që kanë një kartë të licences së shoferit, por që nuk kanë dokumente resident dhe për më tepër pashaportë amerikane, mund të votoj në zarf, duke rritur artificialisht numërin e votuesve resident të përhershëm në SHBA. Pra, aktualisht ai bëhet me votim qytetar amerikan edhe pse nuk ka pashaportë amerikane.

Në Kushtetutën Amerikane, thuhet se personi paraqitet në qendrën e votimit fizikisht, me karten e identitetit të tij (ID), firmos dhe plotëson fletën e votimit dhe e fut atë në makinën elektronike, duke e parë me sy, se vota e tij u numërua direkt.

Kam parë festime histerike të parakohshme në Kosovë dhe Shqipëri, sikurse edhe këtu në Manhattan New York nga grupet ekstremiste marksiste, anarkiste, globaliste si BLM dhe Antifa.

Dje dhe sot nuk ka asnjë protest për diskriminim racor, kartë të cilën gjithnjë ka përdorur Sleepy Joe, BLM kundër Presidentit Donald J. Trump.

Nëse Trump fiton, mbas procesit gjyqësor në Gjykatën Supreme, atëherë BLM dhe Antifa si me komandë do të filloj protestat tashmë kundër Presidentit Trump, të zgjedhur ligjmerisht me vota dhe vertetetuar edhe nga Gjykata e Lartë e SHBA-së. Sipas ligjit amerikan, rezultatet zyrtare perfundimtare do të dalin me 14 dhetor 2020. Pra shpallja e Bidenit si president nga media është një flluckë sapuni, që do të shkrihet nga ligji amerikan.

I shkreti plak Biden, nuk mban mend asgjë, bën gafa para mediave dhe në publik me pak njerëz, që i shkojnë nga pas. Ai hyn dhe del nga kati i nëndheshëm i shtëpisë së tij, sepse ruhet se mos e kap virusi.

Sleepy Joe, shpesh ka dhënë deklarata raciste dhe kontraversale, për komunitetin afrikano amerikanë qysh nga viti 1994 dhe në vijim për 37 vjet të karrires sa ishte senator, të cilat qarkullojnë në media dhe rrjetet sociale, megjithë bllokimin, që shpesh mundohet të bëjnë Big Tech dhe media globaliste ndërkombëtare dhe kombëtare amerikane.

I shkreti president kloun i mediave dhe jo i popullit amerikan, duke qenë i semurë për pushtet, duke e ditur madhështinë e tij, për pushtet me cdo rrugë dhe kusht, Media dhe Big Tech e kurorëzoi apriori si fitues pa luftë edhe pse me letra dhe dokumenta është humbës.

Atij i kanë thënë apo ofruar në tabaka fitoren si në filmat fantastiko shkencorë se të kemi shpallur President me 290 vota elektorale. Media korruptive, nuk është gjykata amerikane, nuk është gjykatat lokale dhe Gjykata Supreme, Prokuroria e Përgjithshme apo lokale, që po vendos sikurse në vendet komuniste me propaganda për Biden.

Media, ka futur hundet në bisneset e ligjeve amerikane, duke caktuar se kush do të drejtoj SHBA dhe jo vota e 160 milion votuesve qytetarëve amerikanë. Deri tani kanë votuar me shumë “njerëz” se të regjistruar për votim në shkallë kombëtare.

Deri në orën 12:00 të natës, të datës 3 nëntor 2020, Presidenti Donald J. Trump ishte fitues i shkëputur shumë nga ndjekësi i tij me paterica Biden dhe për cudi të të gjithëve, kur amerikanët ishin duke fjetur, makinat e USPS vërshuan nëpër qendrat e votimit dhe futën miliona zarfa të paligjshme.

Media, tallet me plakun, që se kontrollon më vetën e tij, se ai vuan nga madhështia për pushtet pavarësisht aftësia fizike që ka ai.

Big Tech dhe Media mashtruese, i siguroi plakut “fitoren” pa votues direkt, permes korrupsionit dhe vjedhjes së votive masivisht, sipas stilit komunist shqiptar, kubanez, koreanoverior, venezuelas, Honduras etj.

Media dhe Big Tech, nuk i shpieguan atij, se kjo festë fake, është e parakohshme dhe propagandistike, është një tallje e hapur me te, sepse sipas ligjit amerikan, ai do të humb, sepse Gjykata Supreme Amerikane do të mbeshtetet në Kushtetutën Amerikane dhe jo në “kushtetutën” e CNN, Fox Neës, The Ëashington Post, The Neë York Times, ABCNeës, BBC, CNN, Faily Mail, etj.

E vetmja pyetje profesionale, që ekipi i akovatëve të Presidentit Trump, do të bëjnë është se në Kushtetutën Amerikane thuhet kjartë dhe saktë, se një individ duhet të paraqitet fizikisht në qendër të votimit me ID dhe jo me miliona zarfa, që kanë ardhur në drejtime natën në rrugë enigmatike pa adresë, emër mbiemer, firmë, dhe pa asnjë shenj identiteti për personin e zarfit ghost.

Në këtë mënyrë, Trump dhe ekipi i tij do të dalin fitues nga Gjykata Supreme të SHBA-së. Socialistët dhe komunistët amerikanë, do të rifillojnë të kjajnë dhe bërtasin, sikurse ndodhi në vitin 2016.

Nga pervoja historike, kjo gjë i ndodhi në vitin 2000 kandidatit socialist Al Gore, kur Presidenti Geroge Ë. Bush u shpall fitues dhe rifitoi sërisht zgjedhjet për në Shtepinë e Bardhë.

Doni apo nuk doni ju, në SHBA vendos ligji dhe jo Maliqi shqiptar i Dullës, sërisht ligji dhe jo media, që para ligjit duket si një milingonë.

Nuk mendoj, se ka nevoj të bëj me koment për këtë temë, sepse AG mr. Barr i skjaroi shumë bukur, pikërisht në mediat e majta, se votimi me postë është mashtrues dhe anti Kushtetues, për masën e madhe të popullsisë amerikane.

Burimi/fjala.info/