Xun Çetta – Ky është vendi ku në hapësira të lira fluturohët derisa në tokë punohët

0
38

Ka vite shumë gjatë që kur më perkushtim percjelli punën në këtë vend , pak , shumë pak objekte ka që fotot nga fillimi tyre të mos i kem. Këtu afër kemi edhe aeroportin Ushtarak, po aeroport ky ku bash gati çdo ditë fluturojn dhe shumë ushtrime ushtarake nga më të ndryshmet këtu bëjn.
Kjo pra është Zvicra , është vendi ku punohët dhe gati asgjë dhe askund nuk abuzohët. Pak, shumë pak për të mos thën asnjë kantjer punimesh nuk e kam gjetur pa Shqiptar, madje edhe sot, për të mos thënë të gjithë ishin Shqiptar e kryesisht këta që nga Regensdorfi kishin sjellur punimet e tyre më llamarinë për ta montuar sistemin e ajrimit dhe punë tjera.
Sejcila firmë ka punët e veta në objekt dhe për qudi, si rrallë herë, sot në të njejtën fazë ndertimi ishte firma e izolimit, montimit, firma e venjës së dyerve e dritareve dhe njëkohësisht firma e filtrimit etj.
Për këtë që e thëm , unë i perditshëm këtu jam.
Luzern 19.05.2022
Xun Çetta

Mund të jetë një imazh i ambiente të jashtme
Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.
Mund të jetë një imazh i 4 persona
Mund të jetë një imazh i 2 persona
Mund të jetë një imazh i 2 persona
Mund të jetë një imazh i 1 person dhe ambiente të jashtme
Mund të jetë një imazh i 3 persona dhe ambiente të jashtme
Mund të jetë një imazh i 4 persona, njerëz në këmbë dhe teksti që thotë "Gerüstbau MSR ۸"

Burimi/Facebook/Autori