Xun Çetta – Më kaq vite vonesë më në fund në nivel vendi, Klina pati fatin ta ketë Bustin e Prof Anton Cetta

0
217

Sa shtatore të perfunduara të madhit Anton Cetta, u prishën vite më radhë në mes të Prishtinë pa gadishmerinë, madje më bllokadat çfarë po i bënte politika !!! për ta thyer këtë krim politik pikërisht Klina dhe bashkëatdhetarët të cilët pa gishjtërinjët e politikës, sot finalizuan zbuloimin e Prof Anton Cetta.
Në Klinë ishte një ditë gëzimi sot, festë gjallërie për të pranishmit edhe pse në masa të COVIDIT i cili ka çrregulluar çdo gjë në jetën normali të gjithë gloit tonë.
E gëzoft Klina, ne, dhe gjithë Kosova ngritjën e Bustit kaq të vonuar në vendin tonë…
Klinë 01.05.2021
Xun Çetta

Kan være et billede af 3 njerëz, folk, der står dhe ambiente të jashtme
Kan være et billede af 4 personer, heriblandt Xun Çetta dhe folk, der står

Burimi/Facebook