Xun Çetta – Të mbyllën gjitha seancat e Kuvendit derisa ta dijm sakt, kush genjeu para opinionit dhe delegatve aty

0
28

Unë, për herë e më shumë po bëhëm i pa tolerueshëm edhe pse nuk është natyra ime kjo, politikën e kuptoj tejmase dhe toleroj por, manipulimin para syve tonë në stilin e vjetër : ,, Folë e mos qaj kokën pas seancave se askush nuk mban mend kush çfarë thamë” këtë vertetë tutje nuk e toleroj.
A genjeu z. Abelard Tahiri dje 19.05.2022 kur tha : ,, Unë, japi dorëheqje, pra e dorëzoj mandatin e deputetit nese Fondi i Ushtrisë deri në këtë minut ka arrit dy (2) milion euri” apo genjeu Ministri z. Hekuran Murati i cili aty për aty kërkoj dorëheqjën e tij nese ai e mban fjalën, pra sikur Fondi ka arritur dhe kaluar dy (2) million euro ?
Unë, këto dajre muzikash në Kuvend, nuk mund ti degjoj më parase, bash sejcili llogari për qka thotë më dhënë.
Unë, jam në rrjedha të këtij Fondi parase ky të dal ashtu si ka dal dhe po percjelli aventurat e opozitës e cila po i bënë !!!
Të dyja, Pozitë dhe Opozitë fajtore jan dhe ky Fond nuk deshton por, mbi 50% bashkë në format e veta edhe pse të ndryshme Fondin damtuar e kanë.
Populli, mjerisht ende nuk e din sakt qka na ka ndodhur edhe pse as Pozita ashtu si Opozita realitetin nuk duan më e thënë derisa Media nuk guxon, ngase e dijn qka i gjënë, po më në fund edhe po ju konvenon, atyre nuk u bëhët vonë.
Thjeshtë, kush genjeu para opinonit publik dhe delagatve në sallë,
Abelard Tahiri apoi Ministri z. Hekuran Murati ?
Nuk do duhej të mbahën seanca në Kuvend parase ta dijm sakt kush ka rrejt, pra genjyer opinionin publik.
Luzern 20.05.2022
Xun Çetta

Burimi/Facebook/Autori