Ylli Manjani – Po a ska të ardhme Berisha?! Prej kujt ruhet në bunker!

0
61

I marri në bunker gëzon si i lumtur idiot, kur deklaron se Berisha 77 vjeç ska më të ardhme. Bashkë me shoqëruesit e tij po aq idiotë dhe mediat e paguara e këndojnë këtë këngë, me një lumturi të frikshme…
Hahahahahahahahahahahahhaahahahhaha.
Dmth kjo është sfida, e ardhmja e Berishës, që i ka kaluar të gjitha në jetën e tij politike. I marri, 47 vjeç, nuk sheh se si e mbylli pa e filluar të ardhmen e vet. Ka hallin e të ardhmes të 77 vjeçarit, Berishë.
Dhe për t’a siguruar të ardhmen e vet pa të ardhme mbyllet me dyer hekuri dhe ruhet me policët e pushtetit, nga Berisha.
Po a ska të ardhme Berisha?! Prej kujt ruhet në bunker!
O t’puthsha mendjen!
Ça gaz lotsjellës mor!
Ky është gazi i botës.
Lot mor lot nga gazi që sjell ky i marrë.😂
Dhe ne të tjerëve që votuam këtë të marrë, na bëftë mirë gazi!
E meritojmë sepse i besuam të ardhmen të marrit pa të ardhme.

Burimi/Facebook