Ziadin Sela – Jemi thellësisht të tronditur dhe të trishtuar nga sulmi i mbrëmshëm terrorist në Vienë të Austrisë.

0
151

Dënojmë në mënyrën më të ashpër këtë sulm barbar duke shprehur keqardhjen dhe ngushllimet të thella familjeve që nga ky sulm humbën jetët të afërmit e tyre krejtësisht të pafajshëm.

Shprehim mbështetjen dhe solidaritetin tonë të plotë edhe ndaj popullit austriak dhe Qeverisë Austriake dhe çdo shtetit tjetër demokratik në përpjekjet e tyre për ta ndjekur , luftuar e çrrënjosur terrorizmin pa kompromis.

Çdo akt terrorist duke u përpjekur ta instrumentalizojë fenë kurrë nuk mund të ketë as përkrahje e as sukses përballë solidaritetit dhe unitetit të përbashkët të vlerave demokratike, dhe kohezionit shoqëror për lirinë dhe paqën kudoqoftë në botë!

Nga Ziadin Sela

Burimi/Facebook